De leadership training

Wil jij sterke leiders in je organisatie? Geef talent de kans om hun leiderschap te ontwikkelen. Tijdens deze twaalfweekse training help je beginnende en ervaren leiders bij het ontwikkelen van authentiek leiderschap.

Mail [email protected]

Leidinggeven als het leiderschap achterblijft

Een succesvolle organisatie kent inspirerende leiders. Maar als je organisatie snel groeit, wordt er meer van je leidinggevende medewerkers gevraagd. Ze hebben de ambitie om door te groeien, maar missen nog de emotionele vaardigheden die voor hun rol essentieel zijn. Hoe help je hen authentiek leiding te leren geven?

Waarom leiderschap belangrijk is

Sterk leiderschap zorgt voor een heldere, doelgerichte strategie, een veilige werkomgeving en open communicatie. Dit zijn de bouwstenen achter elke succesvolle organisatie. Als leiders maar wat aanmodderen, merk je dat aan de betrokkenheid van medewerkers en de achterblijvende resultaten. Goede leiders zijn dus onmisbaar voor het welzijn van je organisatie. Ze geven bevlogenheid, productiviteit en motivatie als cadeautjes door.

De basis voor een stevige organisatie

We denken vaak dat goed leiderschap een gave is, maar elke goede leider bezit vaardigheden die je kunt leren. Goede leiders zijn zelfbewust, vertalen strategieën naar doelen en motiveren hun teamleden. In deze training ontwikkelen beginnende en ervaren leiders de vaardigheden voor authentiek leiderschap. Ze leren confronteren, communiceren en inspireren. Zo versterken ze hun leiderschapskwaliteiten, met een stevige organisatie als gevolg.

Ontwikkel het leiderschap via een in-company training

In twaalf weken leren beginnende en ervaren leiders alles rondom authentiek leiderschap. Vragen als ‘wat maakt een goede leider?’, ‘wat voor leider wil je zijn?’, en ‘hoe vorm je een visie?’, worden beantwoord. Elke deelnemer leert de vaardigheden van een goede leider, verkent haar of zijn persoonlijke visie op het leiderschap en leert hoe je vanuit die visie teams inspireert.

Plan een online afspraak in de agenda

Tijdens deze training

Tijdens deze training:

  • Ontwikkelen leiders authentiek leiderschap en de vaardigheden die daarbij horen
  • Leren ze over zichzelf en hun talenten en oefenen ze daar samen met de andere deelnemers mee
  • Ontdekken ze hoe je een visie vormgeeft en anderen daarin meeneemt
  • Onderzoeken ze de balans tussen het bieden van veiligheid en het uitdagen van teamleden
  • Leren ze hoe je binnen en buiten teams ruimte maakt voor creativiteit en innovatie
  • Experimenteren deelnemers met leiderschap en reflecteren ze hier samen op

Wat is de leadership training?

Deze training is een uitgekiende mix van theorie, interactieve workshops en tools. Je leert als leider de essentiële vaardigheden om je binnen je organisatie te verder ontwikkelen. Dit doe je in twaalf weken.

Op een rij

Duur: 12 weken leerinterventies
Vorm:

  • 3 fysieke sessies (halve dag per sessie)
  • 1 fysieke intervisie (halve dag)
  • Opdrachten en huiswerk om het geleerde een plek te geven in de dagelijkse praktijk (1 uur per week)
  • Inspiratie in de vorm van artikelen, podcasts en video’s

Prijs: € 9.900,- exclusief btw, voor een groep van 8 tot 12 deelnemers
Wanneer: we plannen de sessies gezamenlijk in op het moment dat het voor de deelnemers het beste uitkomt
Docent: de deelnemers worden tijdens de training begeleid door één van onze topdocenten

Past deze training bij jouw leiders?

Of je nu als jong bedrijf snel groeit of juist als organisatie veel ervaring hebt en vernieuwing zoekt, sterke leiders zorgen voor een succesvolle organisatie. Deze training is voor alle organisaties die beginnende of ervaren leiders willen helpen een stap te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling.

Plan een adviesgesprek in

Ontdek alle teamtrainingen

We ontwikkelden zeven trainingsreeksen met verschillende thema’s: van verbinding tot aan welzijn, effectiviteit, leiderschap, inclusie, zingeving en verbeelding.

Neem vrijblijvend contact op

De trainingen van The School of Life zijn in overleg aan te passen naar wat jouw organisatie nodig heeft. Wil je advies over hoe jouw team of organisatie emotioneel intelligenter kan worden? Neem dan contact op met onze Programma-adviseur.

T: 020 2200080

Zinzi Brugman

Programma-adviseur [email protected] T: 020 2200080

Bekijk