Maatwerk voor organisaties

In samenwerking met jou en onze experts, creëren we programma’s die een antwoord bieden op de vraagstukken en uitdagingen waar jouw organisatie mee te maken heeft. We gebruiken inzichten uit de filosofie, psychologie en organisatiewetenschap om mensen zelf te laten ontdekken hoe ze creatiever worden, beter communiceren, een effectievere leider zijn of beter kunnen samenwerken.

Zakelijke inspiratie van The School of Life

Wil je graag inspiratie voor organisaties in je mailbox? The School of Life deelt elke twee maanden nieuwe kennis over wellbeing, inclusie, leiderschap en andere werkgerelateerde onderwerpen.

Hoe we werken

Wanneer je contact met ons opneemt, zullen wij een afspraak met je maken om de leerbehoeftes van jouw team of organisatie te inventariseren. Vervolgens maken we een voorstel op maat. Hiervoor gebruiken we onze verschillende bouwstenen: onze talks, workshops, (team)-coaching, boeken, spellen, artikelen en video’s.

Contact opnemen

Case Study ABN AMRO

Voor ABN AMRO heeft The School of Life een traineeship van een jaar ontwikkeld dat starters helpt bij hun emotionele ontwikkeling. Zodat zij met meer focus, veerkracht en zelfkennis hun carrière kunnen starten. Naast de op maat gemaakt programma’s en coaching, hebben de trainees ook ongelimiteerde toegang tot het aanbod van The School of Life, zodat zij hun eigen leertraject kunnen vormgeven.
Advies aanvragen

Case Study PWC

Voor de jaarlijkse PwC Managementdag, die in het teken van verbinding stond, heeft The School of Life keynote sprekers geleverd. Ruim 1000 managers kwamen bij elkaar om te doorleven voor welke transformatie PwC staat, te begrijpen wat dit van hen vraagt in hun rol en als mens, en te ondervinden wat het belang is van verbinding en samenwerking; met de samenleving, de klant, collega’s en zichzelf.
Bekijk de talks

Case Study HRO Politie

The School of Life heeft de 100 medewerkers van HRO van de Nationale Politie geholpen met het formuleren van hun eigen talenten, waarden en doelen op hun teamdag. Daarna hebben we ze laten kijken naar hoe ze dit kunnen inzetten om hun teamplan tot een succes te maken en is er gezamenlijk nagedacht over de teamcultuur. Er is zowel onderzocht wat de sterke kanten zijn en waar verbetering mogelijk is.
Meer over maatwerk

Contact

Wil jij advies over hoe jouw team of organisatie emotioneel intelligenter kan worden?
Neem dan contact op met onze Business Programme Advisor.

T: 020 2200080

Sadije Bunjaku

Business Programme Advisor [email protected]  

Bekijk