The School of Life voor organisaties

Neem contact met ons op om de behoefte van jouw organisatie te bespreken:
E: zakelijk@theschooloflife.com
T: 020 22 00 080

Bekijk de brochure met ons aanbod voor persoonlijke ontwikkeling in organisaties. 

Brochure

Persoonlijke ontwikkeling

Steeds weer blijkt uit onderzoek dat intelligentie en diploma's alleen geen sterke indicator voor succes zijn. Zelfkennis, emotionele intelligentie en gedrevenheid zijn minstens zo belangrijk. Het probleem is dat we deze vaardigheden over het algemeen beschouwen als enigszins ongrijpbare talenten waarmee sommigen van ons geboren zijn en anderen niet. 

Bij The School of Life weten we dat dit fundamenteel onwaar is. Het ontwikkelen van zelfkennis en emotionele vaardigheden is waarschijnlijk de meest effectieve weg naar succes. En wij hebben allemaal de potentie om deze vaardigheden te ontwikkelen.

Wat we bieden

Onze programma’s zijn bedoeld om het bewustzijn over onbewuste overtuigingen te verhogen, een productievere mentaliteit te ontwikkelen en de kwaliteit van onze relaties te verbeteren, zowel met onszelf als met onze collega's en klanten. Ze resulteren in meer zelfvertrouwen, een grotere bereidheid om nieuwe ideeën te verkennen en een sterker gevoel van betrokkenheid.

De bouwstenen voor onze programma’s zijn 20 workshops over emotionele vaardigheden. We bieden een aantal uitgestippelde programma’s, maar maken ook trajecten op maat, gericht op specifieke uitdagingen binnen jouw organisatie.

• Duur: 2,5 uur per workshop
• Taal: Nederlands of Engels
• Locatie: op locatie of bij The School of Life Amsterdam
• Aantal deelnemers: minimaal 8 / maximaal 25

Bekijk de brochure

 

Open inschrijving

The School of Life biedt ook workshops, courses en evenementen voor professionals aan op onze locatie op het Frederiksplein en in Circl op de Zuidas. Je kan je via de open inschrijving medewerkers opgeven voor de programma’s die voor hun op dit moment relevant zijn. 

Bekijk de agenda

Voorbeelden van programma's

Volg een reeks workshops voor persoonlijke ontwikkeling

voorbeeld trajecten persoonlijke ontwikkeling 03