Ontdek ons online aanbod!

Maak vanuit je eigen huiskamer kennis met oude en nieuwe perspectieven en leer jezelf nog wat beter kennen. Online kan je bij ons terecht voor een inspirerende avond of zelfs een studie van een jaar. Tijdens onze classes sta je stil bij een belangrijk thema in je leven, in onze events delen grote (inter)nationale sprekers hun nieuwste inzichten, en met onze reeksen verdiep je je in belangrijke ideeën uit de geschiedenis. Ook online zorgen onze ervaren docenten of interviewers voor een interactieve en intieme sessie waarin ook jouw vragen aan bod komen.

Online classes  |  Online events |  Online Reeksen

 

Online Events

Onze online events zijn een podium voor grote sprekers uit binnen- en buitenland. We nodigen schrijvers, kunstenaars, filosofen en psychologen uit om via Zoom hun nieuwstee ideeën te delen over het veranderen van onszelf, onze omgeving en de wereld.  

 

Online classes

Wat is liefde? Hoe voer je een goed gesprek? En hoe vind je een baan die bij je past? Maak tijdens onze classes kennis met de beste ideeën uit 2500 jaar denken. Classes over onder andere liefde, werk, goede gesprekken en het belang van zelfvertrouwen. We hebben het over denkers en ideeën, die juist nu zo belangrijk zijn.

 

13 november
Ontwikkel je zelfkennis

Want alleen op basis van een solide idee over wie we zijn en hoe anderen ons zien, kunnen we goede keuzes maken.

9 december
Genieten van het leven

Onvrede en onvervulde verlangens zorgen ervoor dat we in actie komen en ons leven, en dat van anderen, beter maken. Maar soms is het toch ook wel fijn om te genieten van wat je hebt. In deze class kom je erachter hoe je hier beter in wordt.

8 december
How to Fail

This class equips us with the tools to succeed on our own terms, which may be quite different from those of society.

2 november
Blijvende liefde

Een relatie kan ook mooier worden met de tijd. We gaan aan de slag met het idee dat liefde niet alleen een gevoel is, maar een vaardigheid die je kunt oefenen en waar je beter in kunt worden.

2 november
Hoe vind je liefde?

Schuif aan bij een verrassende date met jezelf, en praat mee tijdens deze verhelderende verkenning van je onbewuste verlangens op liefdesgebied. Zodat je daarna met meer zelfkennis de zoektocht naar (echte) liefde kunt voortzetten.

4 november
How to Identify Your Career Potential (English)

A toolkit for finding a job to satisfy both our emotional and our material needs.

5 november
Hoe cultuur je leven kan veranderen

In deze class kom je erachter hoe cultuur je troost, meer zelfkennis en begrip voor anderen kan geven.

24 november
De zin van het leven

Wat is volgens jou een zinvol leven? En wat wil je veranderen om dat in je leven te gaan ervaren?

24 november
Een baan om van te houden

In deze class laat je vage ambities achter je en stel je jezelf in op een helder en haalbaar plan voor de volgende stappen van je carrière.

Online workshops

Een groot deel van onze professional workshops over onder andere veerkracht, aanpassingsvermogen en het vinden van voldoening in je werk is nu ook online te volgen. Meestal overdag en in een kleine groep zodat we ook jouw vragen genoeg aandacht kunnen geven.

 

Online Reeksen

Heb je altijd al literatuur, mythologie of psychologie willen studeren? Het kan nog steeds. Tijdens onze online reeksen verdiep je je in heldere ideeën voor het dagelijkse leven. Volg 5 of 10 weken lang online colleges over de grootste ideeën uit de filosofie, psychologie en kunsten!