Onze online programma's

Maak vanuit je eigen huiskamer kennis met oude en nieuwe perspectieven en leer jezelf nog wat beter kennen. Online kan je bij ons terecht voor een inspirerend event met (inter)nationale sprekers, classes over de belangrijke thema's in het leven of workshops voor het ontwikkelen van je emotionele intelligentie. Ook online zorgen onze ervaren docenten of interviewers voor een interactieve en intieme sessie waarin ook jouw vragen aan bod komen.

Online programma's

Een overzicht van onze online events

Onze online events zijn een podium voor grote sprekers uit binnen- en buitenland. We nodigen schrijvers, kunstenaars, filosofen en psychologen uit om via Zoom hun nieuwste ideeën te delen over het veranderen van onszelf, onze omgeving en de wereld.

 

Een overzicht van onze online collegereeksen

Heb je altijd al filosofie, kunstgeschiedenis of literatuur willen studeren? Het kan nog steeds. Tijdens onze online jaaropleiding of online reeksen verdiep je je in heldere ideeën voor het dagelijkse leven.

 

Een overzicht van onze online classes

Wat is liefde? Hoe voer je een goed gesprek? En hoe vind je een baan die bij je past? Maak tijdens onze classes kennis met de beste ideeën uit 2500 jaar denken. Classes over onder andere liefde, werk, goede gesprekken en het belang van zelfvertrouwen. We hebben het over denkers en ideeën, die juist nu zo belangrijk zijn.

 

Hoe vind je liefde? (Online)

Schuif aan bij een verrassende date met jezelf, en praat mee tijdens deze verhelderende verkenning van je onbewuste verlangens op liefdesgebied. Zodat je daarna met meer zelfkennis de zoektocht naar (echte) liefde kunt voortzetten.

Lees Meer
Blijvende liefde (Online)

Een relatie kan ook mooier worden met de tijd. We gaan aan de slag met het idee dat liefde niet alleen een gevoel is, maar een vaardigheid die je kunt oefenen en waar je beter in kunt worden.

Lees Meer
Een baan om van te houden (Online)

In deze class laat je vage ambities achter je en stel je jezelf in op een helder en haalbaar plan voor de volgende stappen van je carrière.

Lees Meer
De kunst van het mislukken (Online)

Omgaan met mislukking is moeilijk, maar je ontkomt er niet aan. Leer daarom waardig, met begrip, wijsheid en een vleugje humor te falen.

Lees Meer
De kunst van het gesprek (Online)

Heb je weleens het gevoel dat het niet lukt om aan anderen te laten zien hoe leuk je eigenlijk bent? Gesprekken lopen stroef, zijn saai of blijven hangen in routine.

Lees Meer
Hoe blijf je kalm? (Online)

Leer om met meer rust en geduld te reageren op de momenten dat het je allemaal iets te veel wordt.

Lees Meer
De zin van het leven (Online)

Wat is volgens jou een zinvol leven? En wat wil je veranderen om dat in je leven te gaan ervaren?

Lees Meer
Genieten van het leven (Online)

Onvrede en onvervulde verlangens zorgen ervoor dat we in actie komen en ons leven, en dat van anderen, beter maken. Maar soms is het toch ook wel fijn om te genieten van wat je hebt. In deze class kom je erachter hoe je hier beter in wordt.

Lees Meer

Een overzicht van onze online workshops

Een groot deel van onze professional workshops over onder andere veerkracht, aanpassingsvermogen en het vinden van voldoening in je werk is nu ook online te volgen. Meestal overdag en in een kleine groep zodat we ook jouw vragen genoeg aandacht kunnen geven.

 

14 september
Aanpassingsvermogen

Veranderingen gaan sneller dan ooit. Ons enige antwoord hierop is ons vermogen om ons aan te passen.

Lees Meer
28 april
Besluitvaardigheid

Stel het niet langer uit!

Lees Meer
26 mei
Charme

Op de werkvloer zijn er weinig zaken zo essentieel en tegelijkertijd zo onderbelicht als charme. Zelfs de beste ideeën stranden als ze niet verleidelijk gebracht worden.

Lees Meer
25 mei
Communicatie

Leer essentiële vaardigheden voor goede gesprekken op de werkvloer.

Lees Meer
29 april
Effectiviteit

Leer de belangrijke taken van de urgente te onderscheiden en maak van efficiëntie een gewoonte.

Lees Meer
20 mei
Leiderschap

Hoe ontwikkelen we empathie om respectvolle, dynamische en effectieve relaties met medewerkers en teams op te bouwen?

Lees Meer
17 juni
Voldoening in je werk

Kom erachter hoe je betekenis vindt in je werk en hoe je impact genereert.

Lees Meer
18 juni
Beïnvloeden en overtuigen

In deze intensive leer je om effectiever te overtuigen en invloed uit te oefenen; én dit te doen met respect voor de grenzen en wensen van anderen voor wie je het doet, met wie je werkt en op wie je ook in de toekomst nog een beroep wilt doen.

Lees Meer
2 juli
Radicaal anders denken over werk

Deze workshop is een mentale achtbaan die je voorgoed anders laat kijken naar je werk, je leven en de wereld.

Lees Meer
15 juni
Confronteren

Je komt er niet omheen dat je in je werk in situaties terecht komt waar het de vraag is: confronteren of niet. In deze business intensive leer je constructief te confronteren.

Lees Meer
30 april
Pitchen en presenteren

Er zijn weinig zaken zo stressvol als voor een groep staan om een presentatie te geven. Maar als je serieuze ambities hebt, ontkom je er niet aan.

Lees Meer