Onze online programma's

Maak vanuit je eigen huiskamer kennis met oude en nieuwe perspectieven en leer jezelf nog wat beter kennen. Online kan je bij ons terecht voor een inspirerend event met (inter)nationale sprekers, classes over de belangrijke thema's in het leven of workshops voor het ontwikkelen van je emotionele intelligentie. Ook online zorgen onze ervaren docenten of interviewers voor een interactieve en intieme sessie waarin ook jouw vragen aan bod komen.

Online programma's

Een overzicht van onze online collegereeksen

Heb je altijd al filosofie, kunstgeschiedenis of literatuur willen studeren? Het kan nog steeds. Tijdens onze online jaaropleiding of online reeksen verdiep je je in heldere ideeën voor het dagelijkse leven.

 

Een overzicht van onze online classes

Wat is liefde? Hoe voer je een goed gesprek? En hoe vind je een baan die bij je past? Maak tijdens onze classes kennis met de beste ideeën uit 2500 jaar denken. Classes over onder andere liefde, werk, goede gesprekken en het belang van zelfvertrouwen. We hebben het over denkers en ideeën, die juist nu zo belangrijk zijn.

 

Hoe vind je liefde? (Online)

Schuif aan bij een verrassende date met jezelf, en praat mee tijdens deze verhelderende verkenning van je onbewuste verlangens op liefdesgebied. Zodat je daarna met meer zelfkennis de zoektocht naar (echte) liefde kunt voortzetten.

Lees Meer
Blijvende liefde (Online)

Een relatie kan ook mooier worden met de tijd. We gaan aan de slag met het idee dat liefde niet alleen een gevoel is, maar een vaardigheid die je kunt oefenen en waar je beter in kunt worden.

Lees Meer
Een baan om van te houden (Online)

In deze class laat je vage ambities achter je en stel je jezelf in op een helder en haalbaar plan voor de volgende stappen van je carrière.

Lees Meer
Vergroot je zelfvertrouwen (Online)

In deze class kom je erachter dat zelfvertrouwen geen kwestie van geluk is, maar een vaardigheid die je kunt leren en verbeteren. Je gaat weg met een breed scala aan ideeën die je zelfvertrouwen een boost geven.

Lees Meer
De kunst van het mislukken (Online)

Omgaan met mislukking is moeilijk, maar je ontkomt er niet aan. Leer daarom waardig, met begrip, wijsheid en een vleugje humor te falen.

Lees Meer
De kunst van het gesprek (Online)

Heb je weleens het gevoel dat het niet lukt om aan anderen te laten zien hoe leuk je eigenlijk bent? Gesprekken lopen stroef, zijn saai of blijven hangen in routine.

Lees Meer
Ontwikkel je zelfkennis (Online)

Want alleen op basis van een solide idee over wie we zijn en hoe anderen ons zien, kunnen we goede keuzes maken.

Lees Meer
Hoe blijf je kalm? (Online)

Leer om met meer rust en geduld te reageren op de momenten dat het je allemaal iets te veel wordt.

Lees Meer
De zin van het leven (Online)

Wat is volgens jou een zinvol leven? En wat wil je veranderen om dat in je leven te gaan ervaren?

Lees Meer
Genieten van het leven (Online)

Onvrede en onvervulde verlangens zorgen ervoor dat we in actie komen en ons leven, en dat van anderen, beter maken. Maar soms is het toch ook wel fijn om te genieten van wat je hebt. In deze class kom je erachter hoe je hier beter in wordt.

Lees Meer

Een overzicht van onze online workshops

Een groot deel van onze professional workshops over onder andere veerkracht, aanpassingsvermogen en het vinden van voldoening in je werk is nu ook online te volgen. Meestal overdag en in een kleine groep zodat we ook jouw vragen genoeg aandacht kunnen geven.