Gedachtegoed voor op de werkvloer

The School of Life werkt met diverse organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van softskills, van trainees tot aan de board. Met onze programma’s creëren we meer betrokkenheid en werkgeluk. Want professionals die weten waar hun kracht ligt, zijn de basis van een florerend bedrijf. De inzichten die we opdoen, delen we met je via de onderstaande artikelen.

The School of Life voor organisaties

Relaties maken organisaties

Als we het hebben over netwerken, bedoelen we het ontmoeten en leren kennen van nieuwe professionals. Een essentiële vaardigheid. Maar wie staat er stil bij het verbeteren en verdiepen van de bestaande werkrelaties?

Ontketen je creativiteit

Een vooruitstrevende organisatie zorgt ervoor dat er voldoende creatieve capaciteit in huis is en dat deze verder wordt ontwikkeld.
Dat zullen we nog wel eens zien

Zijn we te lief voor elkaar?

In de kennismakingsgesprekken met onze zakelijke klanten horen we vaak dat we eigenlijk een beetje té lief zijn voor elkaar: we zouden elkaar best meer feedback mogen geven. Herkenbaar?
Ja. Heel herkenbaar

Op zoek naar werkgeluk

Onze baan moet alles hebben: betekenis, een goed salaris, fantastische collega’s en alle ruimte om je te ontwikkelen. Het resultaat is dat je keer op keer tegen een teleurstelling aanloopt en misschien wel accepteert dat werk en geluk niet samengaan. Is er misschien een andere weg die leidt naar werkgeluk?
Op zoek naar werkgeluk

Anders werken

Wat kunnen we veranderen in de manier waarop we met ons werk en met anderen op ons werk omgaan?

Wie niet kiest, verliest

Twijfel je soms eindeloos voordat je een beslissing neemt? Ben je altijd op zoek naar een perfecte oplossing voordat je een besluit neemt? Of neem je voor je gevoel vaak de verkeerde beslissing? Je bent niet de enige!
Drie tips

Waarom werk niet gelukkig maakt

“De meeste mensen die ik ken, mijzelf incluis, zijn harde werkers. Waarom zijn we dat eigenlijk?”
Mijn werk is mijn passie

Zo doet iedereen (echt?) wat je wilt

Al vanaf dat we een baby zijn, oefenen we invloed uit op anderen. “Hoe worden we hier beter in?”, vraagt Remko van Broekhoven zich af.
Harder huilen?

Sluit je aan bij onze 20.000+ volgers op LinkedIn.