Hoe blijf je kalm?

Ren je overdag van hot naar her om ’s nachts met je ogen wijdopen naar het plafond te staren? Je bent niet de enige. De meeste mensen kunnen wel wat meer kalmte gebruiken in hun leven.

 

Vaak bestrijden we onze onrust op lichamelijke wijze: een warm bad, speciale kruidenthee, een lange wandeling. Maar stress is ook een mentaal fenomeen. Daarom laat The School of Life je kennismaken met kalmerende ideeën waar je op drukke momenten uit kunt putten.

Er is slechts één weg naar geluk en dat is op te houden met je zorgen maken over dingen waar je geen invloed op hebt.

Marcus Aurelius

Professionele training

Pak ruimte en rust

Leer op een effectieve manier je grenzen stellen, herken je eigen patronen en krijg handvaten om deze patronen te doorbreken. Aan het eind van deze training herpak jij de controle en ervaar je meer rust in je werkleven.

Datum2024-09-05
LocatieFrederiksplein 54 in Amsterdam
Prijs€ 995,- ex. btw

uitgelicht

Blog: Rustig maar, het komt niet goed

Paniek en chaos zijn onvermijdelijk. Daarom werd er bij de stoa, een filosofische school die lang populair was in het oude Griekenland en Rome, al nagedacht over hoe we meer rust kunnen vinden. Hun idee was dat we, om de kalmte te bewaren, ons juist soms maar op het ergste moeten voorbereiden… Ontdek in deze blog wat de Stoïcijnen ons leren over kalmte.

Lees dit artikel