Alles over liefde

  • Relaties
Het is niet gek dat we problemen ervaren in de liefde. Tijdens deze workshop leer je over ideeën die je op een andere manier naar liefde laten kijken. Zodat je er ook anders mee leert omgaan.

Frederiksplein 54, Amsterdam

Prijs

€125

Tickets available

Over de Intensive

We gaan er soms van uit dat liefde alleen een gevoel is. Maar het is ook een vaardigheid, en daarom iets dat we kunnen leren. Misschien is het zelfs wel de grootste fout die we maken in relaties: we denken dat we er niet beter in kunnen worden.

Maar hoe word je er dan beter in? De eerste stap is om de liefde en jezelf beter te leren begrijpen. Tijdens deze workshop kom je erachter hoe we allemaal, op onze eigen manier, best lastig zijn om mee samen te leven en waarom we allemaal geneigd zijn om liefde te saboteren.

 

Je leert:

  • Dat het normaal is dat seks en liefde een moeilijke relatie met elkaar hebben, en dat ze niet altijd samen gaan.
  • Dat we allemaal fouten maken. En dat we door dit feit te accepteren onze tolerantie en vrijgevigheid vergroten.
  • Dat we nooit alles in één persoon kunnen vinden. En dat wij ook nooit alles voor een ander kunnen zijn. Niet omdat we iets fout doen, maar omdat de menselijke natuur dit nu eenmaal onmogelijk maakt.
  • Dat het veel werk vergt om elkaar te kunnen begrijpen.
  • Dat intuïtie niet de enige basis is voor een langetermijnrelatie.

 

Praktische informatie

Tijdsduur: 7 uur, inclusief een uur pauze
Voorbereiding: geen

Reine Rek stelt een levensvraag

Reine Rek

Reine Rek is spreker, coach en docent aan The School of Life. Ze heeft gestudeerd aan de Universiteit van Humanistiek en heeft zich gespecialiseerd in praktische filosofie. In al haar werk houdt ze zich bezig met het praten over (en luisteren naar) levensvragen. Ze combineert haar theoretische kennis met lichaamsgericht werk, altijd met oog voor de paradoxaliteit die mens-zijn in zich draagt.    

Intensives (1 dag)

Een dag lang werken aan jezelf

Tijdens onze intensives ga je intensief aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. De programma’s bestaan uit een combinatie van kennisoverdracht, reflectie en gesprek. De intensives gaan over de volgende levensthema’s: kalmte, liefde, werk en emotionele intelligentie.

Meer over workshops

Veel gestelde vragen