Valentijn vol zelfliefde

  • Special event
  • Relaties
Op de dag van de liefde wordt de belangrijkste relatie die we ooit zullen hebben zo vaak over het hoofd gezien. De relatie die je aan ‘moet’ gaan en die je nooit ‘uit’ kan maken. De relatie die alle andere relaties beïnvloedt. De relatie met jezelf. 

De Duif, Amsterdam

Prijs

€29

Vanavond in Amsterdam

Wees je eigen valentijn

Verwen jezelf deze Valentijnsdag met een avond waarop je de relatie met jezelf verdiept, voedt en viert. Reine Rek, liefdesfilosoof van The School of Life, neemt je mee door alle fases van een liefdesrelatie. Het begint met de vlinders in je buik. Hoe word je verliefd op jezelf? Vervolgens krijg je verkering en wordt het serieuzer. Hoe onderhoud je een relatie als je niet happy bent? Als je alle kanten van jezelf accepteert, is het time to put a ring on it. Het ‘innerlijke’ huwelijk: de ultieme commitment. Een ding is zeker: een relatie met jezelf is tot de dood ‘jullie’ scheidt. 

 

Of je nou single bent of een partner hebt; zelfliefde is voor iedereen cruciaal. Echter, op Valentijnsdag wordt de groeiende groep singles vaak over het hoofd gezien. En dat terwijl bijna 20% van de Nederlanders alleen woont, en in grote steden zoals Amsterdam is dat zelfs meer dan 30%. Daarom organiseert The School of Life een Valentijn vol zelfliefde; een event waar íedereen belangrijke inzichten uit kan halen

Praktische informatie

Soort: Live event in Amsterdam
Datum: Valentijnsdag! Op 14 februari dus.
Tijd: 20.00 uur – 21.30 uur
Locatie: De Duif, Amstelveld 10, 1017 JD Amsterdam

Tickets

Ticket: € 29,-

De spreker

Deze valentijnsavond wordt begeleid door onze eigen topdocent en liefdesfilosoof Reine Rek!

Reine Rek

Reine Rek is spreker, coach en docent aan The School of Life. Ze heeft gestudeerd aan de Universiteit

Bekijk

Veelgestelde vragen