Werk om van te houden

Je bent circa 65.000 uur van je leven aan het werk. Geen wonder dat je er voldoening uit wilt halen. Maar dat is lang niet altijd eenvoudig.

 

Bij The School of Life kom je erachter wat voor werk nu echt bij je past en ontwikkel je de emotionele vaardigheden die je helpen tot je recht te komen in het werk dat je doet.

“Werk geeft de meeste voldoening als je op het comfortabele, opwindende randje zit van niet helemaal weten wat je doet.”

Alain de Botton

Uitgelicht

Artikel: Waarom je je collega’s als kinderen moet behandelen

We willen onze collega’s graag serieus nemen op het werk. Maar misschien kunnen we dat pas echt doen als we begrijpen dat we allemaal niet zo heel erg verschillen van kleine kinderen…

Lees dit artikel

Schrijf je nu in voor de schoolmail en krijg een exclusieve podcastaflevering cadeau

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste programma’s? Lees je graag inspirerende artikelen, wil je exclusieve kortingen ontvangen en hou je van prikkelende opdrachten voor je alledaagse leven? Schrijf je dan nu in! Je ontvangt de schoolmail ongeveer een keer per week.

Professional training

Positieve psychologie op de werkvloer

Hoe haal je het beste uit je werknemers? Volgens de positieve psychologie doe je dat door hun kracht te versterken. In deze online collegereeks maak je in zes weken kennis met de theorie en praktijk van deze discipline. Een perfecte kans voor bevlogen HR-professionals en leidinggevenden.

Datum10 Nov 15:00
LocatieOnline
Prijs€1000