GUN JEZELF EEN VERDIEPENDE MINI-VAKANTIE

De donkere dagen zijn het ideale moment om weer de schoolbanken in te duiken. En nu eindelijk te leren wat er echt toe doet! In onze Winter School krijg je in een kleine groep een paar dagen achter elkaar de beste programma’s van The School of Life, geleid door een van onze geweldige docenten. Intensief leren en gezelligheid wisselen elkaar af, zodat je het jaar kan starten met nieuwe vrienden en vooral heel veel nieuwe ideeën!

Hoe meer ik lees, hoe meer ik leer, hoe zekerder ik ben dat ik niets weet.

Voltaire

Summer School

Winter School: Ontwikkel je intuïtie

Deze editie van onze Winter School vindt plaats bij de tentoonstelling Imagine Intuition van Museum De Lakenhal! Inzichten uit de psychologie en filosofie worden gecombineerd met reflectie én kunst om je te helpen meer in contact te staan met zowel je eigen gevoel als met de wereld om je heen.

Datum27 Dec 10:00
LocatieMuseum De Lakenhal, Leiden
Prijs€795
Een deelnemer over deze Winter School

“Interessant – out of the box – inspirerend. Geeft andere, verhelderende kijk op het leven.”

Summer School

Winter School: Filosofie voor het leven

De beste filosofieprogramma’s van The School of Life in een vierdaags programma. Maak kennis met de grootste denkers, hun ideeën en denkmethodes.

Datum2 Jan 10:00
LocatieFrederiksplein 54, Amsterdam
Prijs€695
Een deelnemer over deze Winter School

“Een compleet programma waarbij je hersenen worden geprikkeld om nog meer te leren. Een goede afwisseling van theorie en praktijk. Tastbare voorbeelden. Leuke locatie. Super lunch en docenten die echt veel van de materie weten.”

Veelgestelde vragen