GUN JEZELF EEN VERDIEPENDE MINI-VAKANTIE

De donkere dagen zijn het ideale moment om weer de schoolbanken in te duiken. En nu eindelijk te leren wat er echt toe doet! In onze Winter Schools en retraite krijg je in een kleine groep een paar dagen achter elkaar de beste programma’s van The School of Life, geleid door een van onze geweldige docenten. Intensief leren en gezelligheid wisselen elkaar af, zodat je het nieuwe jaar start met nieuwe vrienden en vooral heel veel nieuwe ideeën!

Een deelnemer over de Winter Schools

“Interessant – out of the box – inspirerend. Geeft andere, verhelderende kijk op het leven.”

Summer School

Summer School: Ontwikkel je intuïtie

Wat zijn de ingrediënten voor een sterke intuïtie? In dit driedaagse programma krijg je de belangrijkste inzichten mee uit de psychologie en filosofie en leer je naar je eigen wijsheid te luisteren.

Datum2024-07-22
LocatieFrederiksplein, 54 in Amsterdam
Prijs€ 995,- excl. btw

Winter School: Een frisse start

Met deze vierdaagse Winter School gooi je het roer om. Je wordt uitgedaagd met verrassende inzichten, inspirerende vragen en oefeningen. Het unieke aan dit programma is dat je niet alleen ontdekt wat je echt wilt, maar ook daadwerkelijk aan de slag gaat dit te realiseren.

Datum2023-12-27
LocatieFrederiksplein 54 in Amsterdam
Prijs€ 795,-
Een deelnemer over deze Winter School

“Het was ontzettend inspirerend. De groep hielp elkaar heel goed (…) Aan het einde van het programma had ik echt het gevoel dat ik een soort reis door mijn vraagstuk heen had gemaakt met nieuwe inzichten.”

Retraite

Stilstaan en richting kiezen

‘Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang.’ Dit is het uitgangspunt van The School of Life, maar vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Neem in deze retraite met de juiste begeleiding nu eindelijk wel dat moment om de keuzes te maken die jou vooruit helpen.

Naar de retraite
Deelnemers over de Retraite Stilstaan en Richting kiezen

“Perfect programma om even tot stilstand en dichter bij de kern van jezelf te komen.”

“Ontzettend waardevol om even echt naar jezelf te luisteren, stil te staan bij wat je voelt, welke belemmeringen je jezelf oplegt en wat je echt wil voor jezelf.”