Online en offline Collegejaren met Grote Denkers

In onze collegereeks van een jaar ontdek je hoe leuk het is om weer te leren! Een tijd lang word je ondergedompeld in de grootste ideeën of belangrijkste kunstwerken uit de geschiedenis, onder leiding van de allerbeste docenten.

 

Elke week volg je samen met andere gemotiveerde deelnemers een college en ontdek je wat de lesstof voor jouw leven kan betekenen. Daarnaast krijg je teksten, opdrachten en tips mee om je verder in het onderwerp te verdiepen. Je kan zelf kiezen hoeveel tijd je er buiten de colleges aan wilt besteden. Geen tentamens of verplichtingen, wel veel kennis en plezier!

Intelligentie bestaat niet alleen uit kennis, maar ook uit het kunnen toepassen van kennis in de praktijk.” 

Aristoteles

 

Jaaropleiding

Collegejaar: Grote kunstwerken

In deze unieke jaaropleiding verdiep je je een jaar lang in de belangrijkste kunstwerken ooit. Niet alleen leer je over de geschiedenis van verschillende kunstvormen, ook ontdek je hoe kunst jouw leven verrijkt!

Datum25 May 10:00
LocatieFrederiksplein 54, Amsterdam
Prijs€1795 – 1950

collegejaar

Online Collegejaar: Grote denkers

Een jaar lang maak je kennis met de belangrijkste denkers uit de westerse en oosterse filosofie, de politieke theorie, sociologie en psychologie en uit de kunst en literatuur.

Datum26 Oct 20:00
LocatieOnline
Prijs€895 – 995

Heb je stiekem altijd al kunstgeschiedenis willen studeren? Het kan nog steeds!

collegejaar

Collegejaar: Grote denkers

In deze jaaropleiding van The School of Life maak je kennis met de denkers waarvan wij denken dat ze jouw leven kunnen transformeren. We lopen de gehele geschiedenis van zeven verschillende vakgebieden door om de denkers te vinden die het belangrijkst zijn geweest voor onze wereld en het belangrijkst kunnen worden voor jouw persoonlijke leven.

Datum24 Oct 19:00
LocatieIn Amsterdam of Utrecht
Prijs€1795 – 1950

Veelgestelde vragen

Wil je weten wat eraan komt?