Online en offline Collegejaren met Grote Denkers

In onze collegereeks van een jaar ontdek je hoe leuk het is om weer te leren! Een tijd lang word je ondergedompeld in de grootste ideeën of belangrijkste kunstwerken uit de geschiedenis, onder leiding van de allerbeste docenten.

 

Elke week volg je samen met andere gemotiveerde deelnemers een college en ontdek je wat de lesstof voor jouw leven kan betekenen. Daarnaast krijg je teksten, opdrachten en tips mee om je verder in het onderwerp te verdiepen. Je kan zelf kiezen hoeveel tijd je er buiten de colleges aan wilt besteden. Geen tentamens of verplichtingen, wel veel kennis en plezier!

Intelligentie bestaat niet alleen uit kennis, maar ook uit het kunnen toepassen van kennis in de praktijk.” 

Aristoteles

 

Opname online webinar

Bekijk de informatieavond

Wil je meer weten over de opleiding? Bekijk dan hier de opname van onze online informatieavond! Hoor over de verschillende vakken, werkwijze en maak kennis met een van de docenten.

Bekijk de informatieavond

Collegejaar

Online Collegejaar: Grote denkers

Een jaar lang maak je kennis met de belangrijkste denkers uit de westerse en oosterse filosofie, de politieke theorie, sociologie en psychologie en uit de kunst en literatuur.

Datum9 May 20:00
LocatieOnline
Prijs€995
deelnemers over het Collegejaar: Grote denkers

 

“Deze cursus was heel erg de moeite waard. The School of Life doet met deze cursus zijn naam eer aan!”

– Gijs van der Kroef

 

“Bij twijfel, doen! Heel gevarieerd, ontzettend leerzaam, boeiend. Beter soms dan wat voor therapie ook. Wil je een poging doen om jezelf en anderen een beetje beter te leren kennen, de wereld en anderen een beetje beter te leren begrijpen, verbanden te zien, de dingen op een andere manier te bekijken, volg dan vooral deze colleges! Met meer begrip voor jezelf en voor anderen, en daarnaar handelen, wordt de wereld een stukje mooier”
– Jessica Langbroek

Collegejaar

Collegejaar: Grote denkers

In deze jaaropleiding van The School of Life maak je kennis met de denkers waarvan wij denken dat ze jouw leven kunnen transformeren. We lopen de gehele geschiedenis van zeven verschillende vakgebieden door om de denkers te vinden die het belangrijkst zijn geweest voor onze wereld en het belangrijkst kunnen worden voor jouw persoonlijke leven.

Datum12 Apr 19:00
LocatieIn Amsterdam
Prijs€1950

Veelgestelde vragen

Wil je weten wat eraan komt?