Online en offline Collegejaren met Grote Denkers

In onze collegereeks van een jaar ontdek je hoe leuk het is om weer te leren! Een tijd lang word je ondergedompeld in de grootste ideeën of belangrijkste kunstwerken uit de geschiedenis, onder leiding van de allerbeste docenten.

 

Elke week volg je samen met andere gemotiveerde deelnemers een college en ontdek je wat de lesstof voor jouw leven kan betekenen. Daarnaast krijg je teksten, opdrachten en tips mee om je verder in het onderwerp te verdiepen. Je kan zelf kiezen hoeveel tijd je er buiten de colleges aan wilt besteden. Geen tentamens of verplichtingen, wel veel kennis en plezier!

deelnemers over het Collegejaar: Grote denkers

 

“Bij twijfel, doen! Heel gevarieerd, ontzettend leerzaam, boeiend. Beter soms dan wat voor therapie ook. Wil je een poging doen om jezelf en anderen een beetje beter te leren kennen, de wereld een beetje beter te leren begrijpen, verbanden te zien, de dingen op een andere manier te bekijken, volg dan vooral deze colleges! Met meer begrip voor jezelf en voor anderen, en daarnaar handelen, wordt de wereld een stukje mooier”
– Jessica Langbroek

Collegejaar

Online Collegejaar: Grote denkers

In het online collegejaar volg je de colleges live online en kan je ze later terugkijken. Je krijgt een digitale reader met samenvatitngen, teksten en opdrachten. Verdiep je vanuit je eigen huis, onder leiding van topdocenten in westerse en oosterse filosofie, sociologie, politieke filosofie, psychologie, literatuur en kunst.

Datum2023-12-16
LocatieOnline
PrijsNiet geprogrammeerd

Collegejaar

Collegejaar: Grote denkers

In een groep van maximaal 35 deelnemers krijg je wekelijks les op onze locatie op het Frederiksplein in Amsterdam. De colleges duren 2,5 uur waardoor er naast de kennisoverdracht ook ruimte is om met elkaar in gesprek te gaan over de onderwerpen. Leer samen een jaar lang over de belangrijkste denkers uit de geschiedenis.

Datum2024-09-19
LocatieIn Amsterdam
Prijs€1950

Veelgestelde vragen

Wil je weten wat eraan komt?