Programmering

Bekijk wat je dit najaar bij ons kunt volgen

Een mens is nooit te oud om te leren. Toe aan verdieping of een nieuwe uitdaging? Dompel je onder in de psychologie, ga in vogelvlucht langs de meest belangrijke filosofische theorieën of duik een jaar lang in het gedachtengoed van de grootste denkers uit de geschiedenis.

We leren niet voor school, maar voor het leven.” 

Seneca

 

Collegereeks, Online

Griet Op de Beeck: Jij mag alles zijn

Na drie geweldige optredens is Griet Op de Beeck weer bij ons terug op 21 september voor een online event met interviewer Laurens Knoop! Vanuit haar huiskamer in België nodigt ze je uit om alle aspecten van jezelf te omarmen, ook de lelijke en vervelende, en zo vrijheid te vinden.

Datum21 Sep 20:00
LocatieOnline
Prijs€24

Collegereeks, Online

Kunstgeschiedenis door museumdirecteuren: Europese renaissance

Heb je altijd al kunstgeschiedenis willen studeren? Schrijf je dan nu in voor deze nieuwe live online collegereeks en krijg les over de Europese renaissance van de grootste kunstkenners van Nederland en daarbuiten!

Datum18 Oct 20:00
Locatie
Prijs€199

Collegereeks, Online

Experts over acht psychische stoornissen

Psychiater Damiaan Denys gaat acht avonden in gesprek met vooraanstaande psychiaters en psychologen over psychische stoornissen. Leer van autoriteiten uit Nederland en België over de oorzaak van, en omgang met aandoeningen als borderline, narcisme, depressie, verslaving en een bipolaire stoornis.

Datum10 Nov 20:00
Locatie
Prijs€199

Collegejaar

Collegejaar: Grote denkers

Een jaar lang maak je kennis met de belangrijkste denkers uit de westerse en oosterse filosofie, de politieke theorie, sociologie en psychologie en uit de kunst en literatuur.

Datum10 Apr 19:00
LocatieIn Amsterdam
Prijs€1950

Collegereeks, Online

Online opleiding: Leer jezelf kennen

Ga twaalf weken lang terug naar school voor de lessen die uiteindelijk echt de kwaliteit van je leven bepalen! In deze online opleiding brengen we het beste van ons curriculum samen in één onvergetelijk programma.

Datum11 Mar 20:00
LocatieOnline
Prijs€ 149,-

Collegereeks, Online

Filosofie in vogelvlucht

In deze online collegereeks maak je in tien weken kennis met de belangrijkste denkers uit de geschiedenis en hun meest baanbrekende ideeën, van de presocraten tot hedendaagse filosofen als Žižek en Nussbaum.

Datum31 Dec 20:00
Locatie
Prijs€ 199,-

Veelgestelde vragen