Griet Op de Beeck: Jij mag alles zijn

  • Collegereeks
  • Online
Na drie geweldige optredens is Griet Op de Beeck weer bij ons terug op 21 september voor een online event met interviewer Laurens Knoop! Vanuit haar huiskamer in België nodigt ze je uit om alle aspecten van jezelf te omarmen, ook de lelijke en vervelende, en zo vrijheid te vinden.

Online Evenement

Prijs

€24

Jouw leven is van jou

Wat zou je doen als je niet meer beperkt wordt door de verwachtingen die anderen ooit van je hadden? Wat gebeurt er als je je verleden onder ogen durft te zien? Waar laat je je door tegenhouden?

‘Jij mag alles zijn’. Dit is de titel van het nieuwe boek van Griet Op de Beeck en ook het onderwerp van dit gesprek. Want hoe vaak beperken we onszelf wel niet? We schuiven de moeilijke dingen uit ons verleden onder het tapijt en gaan krampachtig door met leven alsof het allemaal niet bestaat. Maar wanneer we wel onder dit tapijt durven kijken, zien we dat er wel degelijk antwoorden te vinden zijn. Antwoorden over wat ons tegenhoudt en over wie we eigenlijk willen én kunnen zijn. En in de bereidwilligheid om naar die antwoorden te zoeken – ondanks alle vrees en alle brozigheid – schuilt er zoiets als evolutie. Het geeft ons de mogelijkheid stappen voorwaarts te zetten naar een bestaan dat klopt en de kracht geeft om meer te doen dan alleen vol te houden.

Om de titel van haar boek eer aan te doen, besloot Griet dat zij ook alles mag zijn en is ze een nieuw levenspad ingeslagen. Ze volgt nu een opleiding om therapeut te worden en deelt tijdens dit interview de nieuwe inzichten die dit haar heeft gegeven. Over zichzelf, maar vooral ook over mensen in het algemeen. Ze vertelt openhartig over haar eigen leven, over wat haar heeft geholpen en wat ze ziet dat anderen steunt en inspireert. Daarnaast beantwoordt ze, vanuit haar rollen als schrijver, denker en therapeut, live de vragen van de online deelnemers. Alles met het doel toestemming aan jou te geven om alles te mogen zijn!

Praktische informatie

Datum: 21 september, 2022
Tijd: 20:00 – 21:30
Locatie: online via Zoom
Regulier ticket met terugkijken: € 24,-

Een online interview met Griet Op de Beeck door Laurens Knoop

Lees hier meer over Griet Op de Beeck en de interviewer Laurens Knoop.

Griet Op de Beeck

In 2013 debuteerde Griet Op de Beeck met de roman ‘Vele hemels boven de zevende’ en sindsdien is

Bekijk

Laurens Knoop

Laurens Knoop is oprichter en creatief directeur van The School of Life Amsterdam. Hij organiseert en modereert programma’s

Bekijk

Meer over griets nieuwste boek

Jij mag alles zijn

Het nieuwste boek van Griet is een ontroerend boek over een meisje dat dapper doet wat ze denkt dat er van haar verwacht wordt, zelfs als dat ingewikkelde dingen zijn. Het is een verhaal over ouders en kinderen, over verdriet dat maar niet lijkt te willen overgaan, over de zoektocht naar alle soorten beter. En over liefde, en wat dat eigenlijk echt is, of zou moeten zijn.

Te koop bij ons in de winkel!

“Iedereen is kwetsbaar, heeft angsten en issues. Als je de moed hebt om daarnaar te kijken en daarmee aan de slag te gaan, dan word je daar zo voor beloond.”

Griet Op de Beeck

Veelgestelde vragen