Tony Crabbe: Stop Being Busy

  • Collegereeks
  • Online
Op 28 september ontvangen wij bedrijfspsycholoog Tony Crabbe voor een live online interview als onderdeel van onze serie ‘Internationale experts over werkgeluk’! Thijs Launspach interviewt Tony over hoe we rust en focus vinden in een wereld die steeds meer van ons vraagt.

Online Evenement

Prijs

€35

Focus en kalmte vinden in je werk

“Zolang we het ‘overdaad-spel’ spelen, spelen we het verkeerde spel.”
– Tony Crabbe

Inboxen lopen over, to-do-lijsten exploderen en de scheidslijn tussen ons werk en ons privéleven is erg dun geworden. We hebben te veel informatie, te veel onzekerheid en constant het gevoel dat we tekortschieten. Dit is niet alleen iets waar jij tegenaan loopt; het is iets waar heel veel mensen last van hebben. Hoe kunnen we beter omgaan met deze constante druk op onze tijd?

Psycholoog Tony Crabbe behandelt dit probleem in zijn bestseller Nooit meer te druk. Hij ontkracht de mythe dat voldoening in je werk ontstaat door het behalen van deadlines. In plaats daarvan laat hij zien hoe je weer controle over je leven krijgt, impact maakt, het contact maakt met dierbaren versterkt en het momentum creëert dat nodig is om veranderingen teweeg te brengen. In dit interview geeft hij je ideeën, tools en tips om je te helpen van je drukte af te komen en je te concentreren op wat echt belangrijk voor je is. Hij helpt je bij het vinden van focus, stellen van prioriteiten en leert je zo meer grip op je leven te krijgen.

Leer je dromen bewust na te jagen en leef volgens jouw waarden, zodat jij je dagen vol energie en inspiratie doorkomt. Je zal het nooit meer te druk hebben!

Praktische informatie

Datum: Woensdag 28 september
Tijd: 19:30 – 21:00
Locatie: Online via Zoom
Tickets los interview: € 35, –
Tickets hele serie: neem deel aan de hele vijfdelige serie voor € 95,-!

Bekijk hier de hele serie!

Over de spreker en interviewer

Lees hier meer over Tony Crabbe en over Thijs Launspach, de interviewer van het programma.

Tony Crabbe

Tony Crabbe is de schrijver van de bestseller Nooit meer druk , en de covid follow-up Een nieuw

Bekijk

Thijs Launspach

Thijs Launspach is psycholoog en auteur. Hij heeft een column in het Algemeen Dagblad en aan The School

Bekijk

Online collegereeks

Dit interview maakt deel uit van de serie ‘World-Class Experts on Happiness at Work’

In deze serie vertellen internationaal gerenommeerde experts wat we wel en niet kunnen doen om gelukkiger te worden op het werk. Duik met sprekers als Tony Crabbe, Pia Callesen, Liz Fosslien en Mollie West Duffy in onderwerpen die essentieel zijn voor de kwaliteit van je werkende leven. Bestel een los ticket of ontvang grote korting op de hele serie!

Bekijk de hele serie

Veelgestelde vragen