Pia Callesen: Control Your Thoughts

  • Online
  • Werk
Op 5 oktober ontvangen wij psycholoog en bestseller-auteur Pia Callesen voor een live online interview als onderdeel van onze serie ‘Internationale experts over werkgeluk’! Thijs Launspach interviewt haar over wat we kunnen doen om minder te piekeren en meer te leven.

Online Evenement

Prijs

€35

Tickets available

Leer minder te piekeren

“Niemand van ons kan zijn gedachtestroom sturen, maar we kunnen wel bepalen of we stil blijven staan bij onze gedachten of dat we ons ervan loskoppelen.”
– Pia Callesen

Als mens zijn we geneigd veel te denken. Jammer genoeg helpt maar een klein deel van de tijd die we besteden aan denken ons om de wereld beter te begrijpen en betere beslissingen te nemen. We gebruiken een groter deel van deze tijd om ons zorgen te maken over dingen die we niet kunnen beïnvloeden, om onszelf de put in te praten, of om steeds maar weer dezelfde vragen langs te gaan. De Deense psychologe Pia Callesen helpt je bewust te worden van je denkpatronen en laat je de strategieën zien die je kunt inzetten om meer controle te krijgen over deze menselijke superkracht en bedreiging.

We hebben niet de macht om te beslissen welke gedachten in ons hoofd komen. Maar wat we wel kunnen kiezen, is of we uren blijven stilstaan bij een gedachte of dat we de aanwezigheid ervan erkennen en dan verder gaan. Dit is de belangrijkste boodschap van Pia Callessens internationale bestseller Denk minder, leef meer. Pia Callessen is een voorstander van metacognitieve therapie en heeft veel cliënten van hun depressie afgeholpen door ze strategieën aan te reiken waarmee ze hun gepieker kunnen stoppen.

In dit interview zal Thijs Launspach haar vragen naar de methoden die we allemaal kunnen toepassen om meer controle te krijgen over ons denken. We duiken in de relatie tussen gepieker en geluk op het werk en leren de basis van metacognitieve therapie. Dus, denk er niet meer over na en schrijf je in voor dit onvergetelijke evenement!

Praktische informatie

Datum: Woensdag 5 oktober
Tijd: 19:30 – 21:00
Locatie: Online via Zoom
Tickets: € 35, –
Tickets hele serie: neem deel aan de hele vijfdelige serie voor de € 95,-!

Bekijk hier de hele serie!

Over de spreker en interviewer

Lees hier meer over Tony Crabbe en over Thijs Launspach, de interviewer van het programma.

Tony Crabbe

Tony Crabbe is de schrijver van de bestseller Nooit meer druk , en de covid follow-up Een nieuw

Bekijk

Thijs Launspach

Thijs Launspach is psycholoog en auteur. Hij heeft een column in het Algemeen Dagblad en aan The School

Bekijk

Online collegereeks

Dit interview maakt deel uit van de serie ‘World-Class Experts on Happiness at Work’

In deze serie vertellen internationaal gerenommeerde experts wat we wel en niet kunnen doen om gelukkiger te worden op het werk. Duik met sprekers als Tony Crabbe, Pia Callesen, Liz Fosslien en Mollie West Duffy in onderwerpen die essentieel zijn voor de kwaliteit van je werkende leven. Bestel een los ticket of ontvang grote korting op de hele serie!

Bekijk de hele serie

Veelgestelde vragen