Liz Fosslien and Mollie West Duffy: Embrace Your Emotions

  • Online
In onze serie 'Internationale experts over werkgeluk’ pakt het populaire Amerikaanse duo Liz Fosslien en Mollie West Duffy het gevoelige onderwerp van emoties op het werk aan. Op 2 november interviewt Thijs Launspach hen over het omgaan met je emoties in een emotie-fobische maatschappij.

Online Evenement

Prijs

€35

Neem je emoties mee naar je werk

“Er bestaan geen scripts voor onze lastigste professionele interacties.”

– Lizz Fosslien & Mollie West Duffy

‘Laat je emoties thuis.’ Hier zijn we op getraind, en dit heeft schadelijke effecten. Onderzoek toont aan dat het negeren of onderdrukken van wat je voelt, een negatieve invloed heeft op je gezondheid, productiviteit en geluk. Maar wat doen we als angst, onzekerheid, spijt, perfectionisme, jaloezie of regelrechte paniek de kop opsteken terwijl we de indruk proberen hoog te houden dat we bekwame professionele volwassenen zijn, die ons werk onder controle hebben?

Iedereen weet hoe het is om overspoeld te worden door emoties op het werk. Maar ondanks alle opleidingen die we hebben gehad om ons voor te bereiden op onze baan, heeft niemand ons ooit geleerd wat we moeten doen met alle kleine, grote en gigantische gevoelens die onvermijdelijk de kop opsteken. Liz Fosslien en Mollie West Duffy besloten hier verandering in te brengen. Ze schreven en illustreerden de bestseller Het is niet persoonlijk; De geheime kracht van emoties op het werk, waarmee ze je die gids geven waar je onbewust behoefte aan had. Op basis van gedragseconomie en psychologie vertellen ze je alles wat je moet weten over het uiten, gebruiken, accepteren en het omarmen van je emoties in een emotie-fobische maatschappij.

In dit interview zal Thijs Launspach hen vragen waarom we zoveel moeite hebben met het onder ogen zien van onze emoties op het werk, en wat dit ons vertelt over hoe we denken over zowel werk als emoties. Daarnaast vertellen Liz en Mollie je wat je kunt doen om grote emoties om te buigen naar beheersbare emoties, hoe je emoties productief uit en waarom het omarmen van je gevoelens je een dieper gevoel van betekenis kan geven. We kunnen niet voorkomen dat emoties de kop op steken, maar we kunnen wel leren hoe we er vrede mee hebben.

Praktische informatie

Datum: 2 november
Tijden: 19:30 – 21:00
Locatie: Online via Zoom
Tickets: € 35,-
Tickets hele serie: neem deel aan de hele vijfdelige serie voor € 95,-!

Bekijk hier de hele serie!

Over de spreker en interviewer

Lees hier meer over Tony Crabbe en over Thijs Launspach, de interviewer van het programma.

Liz Fosslien

Liz Fosslien is co-auteur en illustrator van de bestseller No Hard Feelings: The Secret Power of Embracing Emotion

Bekijk

Mollie West Duffy

Mollie West Duffy is co-auteur van de bestseller No Hard Feelings: The Secret Power of Embracing Emotion at

Bekijk

Thijs Launspach

Thijs Launspach is psycholoog en auteur. Hij heeft een column in het Algemeen Dagblad en aan The School

Bekijk

Instagram

@LizandMollie op Instagram

Misschien ken je Liz en Mollie van hun enorm populaire Instagram-account, waar ze illustraties delen over herkenbare problemen, gevoelens, overwinningen en uitdagingen op het werk.

Bekijk hun instagram

Online collegereeks

Dit interview maakt deel uit van de serie ‘World-Class Experts on Happiness at Work’

In deze serie vertellen internationaal gerenommeerde experts wat we wel en niet kunnen doen om gelukkiger te worden op het werk. Duik met sprekers als Tony Crabbe, Pia Callesen, Liz Fosslien en Mollie West Duffy in onderwerpen die essentieel zijn voor de kwaliteit van je werkende leven. Bestel een los ticket of ontvang grote korting op de hele serie!

Bekijk de hele serie

Veelgestelde vragen