Gratis webinar met Thijs Launspach

  • Collegereeks
  • Special event
Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in psychologie, maar heb je nog niet de tijd genomen om je er echt in te verdiepen? In dit gratis webinar geeft de bekende psycholoog en sterspreker Thijs Launspach je een introductiecollege psychologie op het hoogste niveau, helemaal gratis!

Online

Prijs

€0.00

Schrijf je in en ontvang het college

* indicates required

Kan kennis over psychologie ons gelukkiger maken?

Wil je dit webinar terugkijken? Dat kan tot 25 oktober. Schrijf je in via: http://eepurl.com/iB5fpE

In de psychologie wordt ons innerlijke leven en ons gedrag onderzocht. Deze wetenschap zit vol prachtige experimenten en verbazingwekkende theorieën die ons inzicht geven in hoe wij en de mensen om ons heen in elkaar steken. In onze online collegereeks Psychologie in vogelvlucht neemt Thijs Launspach je mee door de hele geschiedenis van de psychologie. In dit webinar krijg je alvast een voorproefje en kom je erachter wat psychologie je over geluk kan leren.

Jarenlang was de psychologie er vooral op gericht om te onderzoeken wat er allemaal fout kan gaan met de menselijke geest. Vanaf eind jaren 90 kwam hier verandering in met de opkomst van de zogeheten positieve psychologie. Naast de kwetsbaarheid van de menselijke geest, kwam er steeds meer aandacht voor voldoening, geluk en optimaal functioneren.

Maar word je ook echt gelukkiger als je je verdiept in deze onderwerpen? En welke kennis kunnen we inzetten om onze wereld zo in te richten dat het voor iedereen makkelijker wordt om te floreren? Kom erachter door mee te doen met dit webinar!

Praktische informatie

Datum: Woensdag 18 oktober
Tijd: 12:00 – 13:00
Terugkijken: Je kan het webinar één week terugkijken
Locatie: Online, via Zoom
Tickets: Schrijf je gratis in

Thijs Launspach

Thijs Launspach

Thijs Launspach is psycholoog, auteur en keynote spreker. Hij onderzoekt de invloed van maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op onze mentale gezondheid. Hij schreef de bestsellers Fokking druk (2018), Je bent al genoeg (2022) en Asociale media (2023) en heeft een wekelijkse column in het Algemeen Dagblad. Ook is hij mede-host van de podcast Normale mensen bestaan niet. Zijn colleges bij de Universiteit van Nederland en TED werden honderdduizenden keren bekeken. Bij The School of Life geeft Thijs de collegereeks Lessen uit de psychologie. 

“Het was super interessant en top uitgelegd. Elk college was weer even boeiend. Het zat volledig goed in elkaar.”

– Een deelnemer over Psychologie in vogelvlucht

Collegereeks, Online

Psychologie in vogelvlucht

Dit gratis webinar geeft een voorproefje van onze hooggewaardeerde online collegereeks: Psychologie in vogelvlucht. Met deze collegereeks leer je in tien avonden over de geschiedenis van de psychologie en krijg je de belangrijkste inzichten mee.

Datum2023-12-17
LocatieOnline
Prijs€199