Els van der Helm: Relearn to Sleep

  • Online
Op 26 oktober ontvangen wij onderzoeker en ondernemer Els van der Helm in onze serie ‘World-Class Experts on Happiness at Work’. Thijs Launspach interviewt haar over de impact die onze slaap heeft op ons werk en leven, en wat we kunnen doen om een ​​betere nachtrust te krijgen.

Online Evenement

Prijs

€35

Onze nachtrust beïnvloedt alles

“Er vindt een wereldwijde epidemie van slaaptekort plaats.”
– Els van der Helm

We doen het vanaf het moment dat we geboren worden en toch worstelen veel mensen er tegenwoordig als volwassenen mee: slapen. Volgens Els van der Helm kunnen we zelfs spreken van een wereldwijde epidemie van slaaptekort. 1/3 van de wereldbevolking heeft een gebrek aan slaap en 1/2 heeft minstens één dag per week moeite met inslapen of doorslapen. Een enorm probleem, gezien de impact die slaap heeft op onze veiligheid, onze fysieke en onze mentale gezondheid.

In dit interview ontdekken we welke effectieve manieren er zijn om onze slaap te verbeteren. We kijken naar de oorzaken van slaaptekort en onderzoeken hoe ons werk onze slaap beïnvloedt en hoe onze slaap ons werk beïnvloedt. Daarna concentreren we ons op oplossingen en wat de meest effectieve manieren zijn om onze slaap in verschillende situaties te verbeteren.

Slaap verbetert je concentratie, je geheugen, je stemming, je fysieke aantrekkelijkheid, het voorkomt gewichtstoename, vermindert de kans op het ontwikkelen van kanker, dementie, beroerte en hartaandoeningen. Waarom, als we dit weten, offeren we onze slaap op om vervolgens een kwalitatief minder leven te leiden?

Ontdek waarom jij je slaap prioriteit moet geven en leer jouw werk en geluk een boost te geven met dit alleroudste medicijn.

Praktische informatie

Datum: Woensdag 26 oktober
Tijd: 19:30 – 21:00
Locatie: Online via Zoom
Tickets: € 35, –
Tickets hele serie: neem deel aan de hele vijfdelige serie voor € 95,-!

Bekijk hier de hele serie!

Online collegereeks

Dit interview maakt deel uit van de serie ‘World-Class Experts on Happiness at Work’

In deze serie vertellen internationaal gerenommeerde experts wat we wel en niet kunnen doen om gelukkiger te worden op het werk. Duik met sprekers als Tony Crabbe, Pia Callesen, Liz Fosslien en Mollie West Duffy in onderwerpen die essentieel zijn voor de kwaliteit van je werkende leven. Bestel een los ticket of ontvang grote korting op de hele serie!

Bekijk de hele serie

Veelgestelde vragen

Over de spreker en interviewer

Lees hier meer over Els van der Helm en over Thijs Launspach, de interviewer van het programma.

Els van der Helm

Onderzoeker en ondernemer Els van der Helm heeft de missie om mensen te helpen beter te slapen. Ze

Bekijk

Thijs Launspach

Thijs Launspach is psycholoog en auteur. Hij heeft een column in het Algemeen Dagblad en aan The School

Bekijk