Business retraite: Intuïtief leiderschap

 • Business retraite
 • Leiderschapsprogramma
 • Werk
Tijdens deze 4-daagse retraite op een unieke locatie, zet je de volgende stap in jouw leiderschap door te leren vertrouwen op je intuïtie. Binnenkort volgen er nieuwe data.

De Waterkroon

Prijs

€ 4950,- ex. btw

Natuurlijk leiding geven

Een business retraite voor leiders die:

 • Doorhebben dat hun rationele vermogen belangrijk is, maar niet het enige is dat ze nodig hebben om snel goede beslissingen te nemen
 • Zoeken naar een groep gelijkgestemden om vraagstukken waar ze tegen aanlopen te onderzoeken.
 • Hun intuïtieve kracht willen doorgronden en ontwikkelen

Door je ervaring in organisaties ben je tactisch sterk en weet je de meeste mensen voor je te winnen. Het lukt je goed om processen op te tuigen en resultaten te halen, maar het gaat niet altijd vanzelf. Het kost soms meer kracht dan je weet dat eigenlijk nodig is. Je bent eraan toe je leiderschapsvaardigheden te verdiepen en meer te leren vertrouwen op jezelf.

Tijdens deze retraite op een prachtige locatie ga je op zoek naar de wijsheid die in je schuilt. Je sterke intuïtie komt voort uit de ervaring die je hebt en de scherpte van je waarnemingen. Je herkent patronen en weet daardoor direct wat nodig is. Een sterke intuïtie hebben, is alleen niet hetzelfde als deze ook volgen. Gedachten, analyses, twijfels -van jezelf en van anderen- kunnen je tegenhouden. Door meer te leren, vanuit de psychologie en filosofie, over hoe je intuïtie werkt, leer je jouw sterke intuïtie te onderscheiden van je vooroordelen en angsten. Door verbinding te maken met je lijf, ontdek je hoe je in rust je kracht vindt, waardoor je je ook makkelijker verbindt met de mensen om je heen. Door te oefenen met je waarnemingsvermogen, ga je sneller inzien wat er nodig is.

Het gebruik van je intuïtie helpt je als leider om de juiste beslissingen te nemen en om het lef te krijgen de stappen te zetten die nodig zijn. Voor jezelf, je team en voor de wereld

Tijdens deze Business Retraite: 

 • Leer je vaardigheden, waardoor je beter aanvoelt wat er speelt in de onderstroom van intermenselijke processen
 • Stimuleer je jouw intuïtieve ontwikkeling en combineer je dit met jouw resultaatgerichte geest
 • Leer je je te concentreren op het ‘hier en nu’ en ben je in staat meer waar te nemen in het moment
 • Leer je de wijsheid die je in je hebt te herkennen en de angsten die je tegenhouden onder ogen te zien
 • Leer je te communiceren met diepgang, waardoor de gesprekken met medewerkers, klanten of relaties succesvoller en betekenisvoller worden

Praktische informatie

 • Data: 17, 18, 19 & 20 juli. De online terugkomdag is op 29 september.
 • Start: Maandag om 9:30 uur‘s ochtends
 • Einde: Donderdag om 11:30 uur’s ochtends
 • Locatie: De Waterkroon
 • Voertaal: Nederlands

Tickets:

 • Prijs: € 4.950,- exclusief btw
 • De prijs is inclusief 3 overnachtingen, ontbijt, lunches en diners
 • We bieden een speciale prijs voor zzp’ers. Neem contact op voor meer informatie!

 

Voor wie?

Wil je geïnspireerd raken op het gebied van leiderschap, intuïtie en persoonlijke ontwikkeling, en heb je op dit moment een persoonlijke uitdaging waarmee je gericht aan de slag wilt? Dan is dit executive programma de juiste keuze. Het programma is er voor ervaren bestuurders, directeuren en leidinggevenden (minimaal 10 jaar ervaring) die bewegen van tactisch naar strategisch niveau, hun intuïtieve ontwikkeling willen stimuleren en de onderstroom in hun communicatie willen onderzoeken om met hun team betekenisvolle impact te creëren.

Voorafgaand aan de retraite vind er een intakegesprek plaats. Wil je samen met ons kijken of deze retraite aansluit bij de vragen die jij hebt? Stuur ons dan een mailtje met een terugbelverzoek. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van de docenten. Komt een specifiek moment goed uit? Geef het door, dan kijken we hoe we je het beste kunnen helpen.

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over hoe het programma tijdens de retraite wordt ingestoken? Bekijk dan de digitale brochure.

De docenten

Deze retraite wordt begeleid door twee van onze meest ervaren docenten, Frits Philips en Barbara van der Steen. Zij ontwikkelden deze retraite vanuit een diepe interesse in het begrip van intuïtie. Barbara van der Steen promoveert aan de Universiteit voor Humanistiek op intuïtief leiderschap. Frits is al sinds zijn studie gebiologeerd door oosterse levenswijsheid en beoefent sindsdien Tai Chi.

Frits Philips

Frits Philips heeft een diepe belangstelling voor ondernemerschap, cultuur, creativiteit en menselijk gedrag. Na zijn studie Japanse taal

Bekijk

Barbara van der Steen

Barbara van der Steen is sociaal psycholoog, schrijver en coach. Aan de hand van filosofie, literatuur en kunst

Bekijk

Locatie

De Waterkroon

Een watertoren en industrieel pomphuis, nog in originele staat. Kunst waar je in kunt slapen, een presentatie theater, high-end styling van de suites, de bistro en de groepsruimte. Een professionele keuken en een kunstenaarshuis met eigen faciliteiten. Dit alles gelegen op een privé perceel van 6000 m2 met royale tuin en prachtige vergezichten.

Wil je meer weten over deze Business retraite?

Stuur ons dan een mailtje met een terugbelverzoek. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van de docenten. Komt een specifiek moment goed uit? Geef het door, dan kijken we hoe we je het beste kunnen helpen.

Veelgestelde vragen