Thijs Launspach: We doen allemaal maar wat 

  • Zingeving
Binnenkort komt het nieuwe boek van Thijs Launspach uit! Op 10 april presenteert onze ‘huispsycholoog’ zijn nieuwe boek: We doen allemaal maar wat. Leer hoe we allemaal feilbare, kwetsbare mensen zijn, die ons best doen, maar regelmatig falen.

Prijs

€15,-

Online boekpresentatie

In het boek We doen allemaal maar wat verkent psycholoog en bestsellerauteur Thijs Launspach de belangrijkste lessen die we uit de psychologie kunnen trekken. Want waarom voelt het alsof iedereen competent is en jij de enige bent die twijfelt? Waarom doen mensen soms slechte dingen? In hoeverre worden we bepaald door onze kindertijd? Hoe kan het dat de ene persoon hartstikke introvert is en de ander enorm extravert? Gaat in ons onbewuste inderdaad alles over seks? En hoe werkt ons brein eigenlijk?

Kijk (samen) mee!

Heb je altijd al psychologie willen studeren? Maar kwam het er nooit van? Tijdens de online boekpresentatie van Thijs maak je kennis met belangrijke lessen uit de psychologie. Pak wat lekkers en kijk mee vanaf de bank, samen of alleen! Doe je mee met de online collegereeks Lessen uit de psychologie? Dan is deze boekpresentatie gratis te volgen!

Op een rij

  • Voertaal: Nederlands
  • Data: woensdag 10 april
  • Tijd: 20.00 uur –21.00 uur
  • Locatie: online via Zoom

Tickets

Bestel bij je ticket een gesigneerd exemplaar van het boek: We doen allemaal maar wat t.w.v. € 22,99. Op 11 april doen we het voor je op de post!

 

Leer jezelf en anderen beter begrijpen

De lessen uit de psychologie zijn soms confronterend. Zo hebben we maar beperkt invloed op ons levensgeluk en worden we onbewust erg bepaald door onze omgeving. Maar vaak genoeg is de wetenschap juist geruststellend. Want we doen allemaal maar wat. Niemand heeft de waarheid in pacht. Ons brein is heel knap, maar ons hoofd laat ons soms in de steek. We doen ons best, maar zijn gedoemd om te falen, en dat is oké. Laat je meenemen in de werking van de menselijke geest en leer het gedrag van jezelf en anderen beter te begrijpen. Aan het einde van de avond kijk je met meer zachtheid en begrip naar de wereld.

Leer meer tijdens de online collegereeks

Zoveel lessen, zoveel te vertellen! In april begint de online collegereeks Lessen uit de psychologie van Thijs. In zes donderdagavonden neemt hij je mee langs de belangrijkste lessen uit de psychologische wetenschappen. Duik in de geschiedenis van de psychologie, leer in hoeverre je jongere jaren invloed hebben op wie je vandaag de dag bent en verken beruchte psychologische experimenten.

Over de spreker

Thijs Launspach neemt je deze avond mee door zijn nieuwe boek: We doen allemaal maar wat. Naomi Kok Luís, programmamaker bij The School of Life, treedt op als gastvrouw.

Thijs Launspach

Thijs Launspach is psycholoog, auteur en keynote spreker. Hij onderzoekt de invloed van maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op onze

Bekijk

Naomi Kok Luís

Naomi Kok Luís is programmamaker en presentator bij The School of Life. Met inzichten uit de filosofie en

Bekijk