Ontwikkeling van binnenuit voor jezelf én je organisatie

Betekenisvolle relaties aangaan en voldoening vinden. Je talenten inzetten voor een betere wereld. Je leert het niet vanzelf. Ontdek wat wij kunnen betekenen voor jou of je organisatie.

Bekijk de agenda

Het aftellen is begonnen

Filosofie voor een zinvol leven

Wat geeft je leven zin? Met deze online collegereeks duik je in de geschiedenis van de filosofie om die vraag te doorgronden, en reis je de hele wereld door op zoek naar antwoorden. Aan het einde heb je een rijker begrip van wat een zinvol leven kan zijn.

Naar collegereeks

Online masterclass

Hoe het verleden in je voortleeft

In deze online masterclass laten drie topexperts je vanaf 5 juni met nieuwe ogen naar je verleden kijken en helpen ze je patronen te doorbreken. Els van Steijn (De fontein), Hannah Cuppen (Liefdesbang), en Glenn Helberg (Als ik luister) leren je over familiesystemen, hechting en intergenerationeel trauma.

Naar masterclass

The School of Life voor organisaties

Ontwikkeltrajecten op maat

Het potentieel van talent verwezenlijken, een team laten floreren, of je leiders naar een hoger niveau brengen? Met gerichte begeleiding ontwikkel je de werkelijke kracht van iedere organisatie: de mensen. Wij creëren samen met jou een programma op maat, omdat we dan zeker weten dat we nauw aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie én de doelgroep.

Maatwerk voor organisaties

Hoe maak je creativiteit los in jouw organisatie?

Creativiteit wordt gezien als een van de belangrijkste voorwaarden voor het succes van organisaties. Want zonder creativiteit geen innovatie. Een vooruitstrevende organisatie zorgt ervoor dat er voldoende creatieve capaciteit in huis is, en dat deze verder wordt ontwikkeld. Maar we doen creativiteit tekort als we het puur bestempelen als instrument om nieuwe producten te bedenken. Creativiteit maakt gelukkig.
Lees het artikel

Waarom ook jij een leiderschapstraining kan gebruiken

Er bestaat zoiets als een overdaad aan leiders. Om te goed te functioneren, moeten er goede volgers zijn. Toch is het voor iedereen nuttig om te ontdekken waar je leiderschapskwaliteiten liggen. Want ook al ben je niet formeel de baas, je hebt in je leven wel expertise opgebouwd en waarden ontwikkeld. En de wereld heeft die nodig!
Lees het artikel

Tien deugden voor goede samenwerking

Samenwerken is lastig. Daar worden we dagelijks aan herinnerd. Het loont om je af te vragen wat de belangrijkste deugden zijn van het samenwerken en hiermee aan de slag te gaan. Wij doen alvast een voorzet en zetten tien samenwerkingsdeugden voor je op een rij. Op welke moet jij nog het hardst oefenen?
Naar de deugden

Artikelen

Nieuwe perspectieven op het dagelijkse leven.

Volg een online programma

Op afstand aan de slag met jezelf of je team

Tijdens onze interactieve online programma’s leer je van bijzondere sprekers welke ideeën of werken iets voor jouw leven kunnen betekenen. Leer bijvoorbeeld over de levenslessen die grote schrijvers halen uit hun favoriete meesterwerk uit de literatuur of volg met andere gedreven HR-professionals een workshop over welzijn op de werkvloer.

Naar online programma's

Kom bij ons langs!

Je vindt ons midden in Amsterdam, op het Frederiksplein 54. Hier kun je dagelijks terecht voor onze programma’s, spellen, boeken en een heerlijke koffie.

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag & zondag 10:00 – 18:00

Vind ons op de kaart

Weten wat eraan komt?