Wat je altijd wilde leren

Hier leer je persoonlijk of als organisatie je talenten in te zetten voor een betere wereld en betekenisvolle relaties aan te gaan.​

Bekijk de agenda

Professionele ontwikkeling

Leer groeien vanuit je karakter

Jij bent je grootste kwaliteit. Het zijn jouw unieke eigenschappen die je op de werkvloer echt iets toe helpen te voegen. Bij The School of Life leer je hoe je op die kracht bouwt, en uitgroeit tot een professional met impact.

Naar professionele ontwikkeling

Nieuw

Business retraites

Op twee unieke locaties in Nederland bieden onze nieuwe Business retraites de kans aan professionals om de rust te vinden die nodig is om belangrijke carrièrekeuzes te maken. Als leidinggevende oefen je hier onder begeleiding van een coach methodes om beter in contact te komen met je intuïtie.

Naar Business retraites

Voor leidinggevenden

De kracht van positieve psychologie

Hoe krijg je het beste van je werknemers? Volgens de positieve psychologie doe je dat door hun kracht te versterken. In deze online collegereeks maak je zes weken lang kennis met de theorie en praktijk van dit concept. Een perfecte kans voor bevlogen HR-professionals en leidinggevenden.

Naar collegereeks

Blijf bij de les,

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste programma’s? Lees je graag inspirerende artikelen, wil je exclusieve kortingen ontvangen en hou je van prikkelende opdrachten voor je alledaagse leven? Schrijf je dan nu in! Je ontvangt ongeveer een keer per week een update.

Positieve psychologie is meer nodig dan ooit

Ziek worden door werk én genezen door werk. Het zijn twee elementen die haaks op elkaar lijken te staan. Je onttrekken van je werk klinkt als een logische stap, als het aan de basis ligt van je fysieke of mentale klachten. Maar is dat wel de juiste?
Naar het artikel

De paradox van hulp vragen

Intuïtief voelt het soms alsof we collega’s tot last zijn als we iemand om hulp vragen. Die persoon heeft het al zo druk. Maar je collega gaat je juist aardiger vinden als je diegene de kans geeft om je te helpen.
Naar het artikel

De meeste droombanen zijn bedrog

We dromen allemaal weleens van die ene perfecte baan. De baan die ons gelukkig maakt, ons uitdaagt, waar we de leukste collega’s hebben, een lekker salaris verdienen, en waar we ook nog eens volledig tot ons recht komen. Maar uiteindelijk komen we er niet onderuit: we moeten keuzes maken.
Naar het artikel

Artikelen

Nieuwe perspectieven op het dagelijkse leven.

Volg een online programma

Kijk vanaf je bank naar onze bijzondere sprekers

Tijdens onze interactieve online programma’s leer je van bijzondere sprekers welke ideeën of kunstwerken iets voor jouw leven kunnen betekenen. Krijg bijvoorbeeld les van museumdirecteuren over kunstgeschiedenis, maak in tien weken kennis met de belangrijkste inzichten uit de psychologie of verdiep je een jaar lang in de ideeën van de grootste denkers uit de geschiedenis.

Kom bij ons langs!

Je vindt ons midden in Amsterdam, op het Frederiksplein 54. Hier kun je dagelijks terecht voor onze programma’s, spellen, boeken en een heerlijke koffie.

Openingstijden Flagship store:
Ma t/m vr: 8:00 – 18:00
Za & zo: 10:00 – 18:00

Vind ons op de kaart

Weten wat eraan komt?