Zakelijke cadeaus van
The School of Life

Op The School of Life hebben we een reeks geschenken gecreëerd die zijn ontworpen om emotioneel welzijn te bevorderen en mensen te helpen een wijzer, meer vervuld leven te leiden.

We bieden kortingen voor grote bestellingen. Bekijk hier de door ons samengestelde pakketten of ga naar onze shop om meer producten te ontdekken.

Onze pakketten

Bij The School of Life geloven we dat emotionele volwassenheid de sleutel is tot betere prestaties en betrokkenheid van medewerkers. Daarom bieden wij cadeau-sets aan die je aan je werknemer kunt geven in de kerstperiode. De pakketten beslaan de volgende drie thema’s: Familie, Diner en Zelfkennis. Hieronder zie je uit welke producten ze zijn samengesteld. 

Pakket 1: Familie ︱ Bij een bestelling van meer dan 10 pakketten gelden onze zakelijke tarieven.

phone detox + 100 questions (family) + snakes & ladders +15 minutes + Colouring As Therapy
Blijf verbonden en nieuwsgierig: deze set kaarten helpen jou en je familie bij het voeren van goede gesprekken, zodat jullie ook in deze tijden goed op de hoogte blijven van wat er bij de ander speelt.

Pakket 2: Het diner ︱ Bij een bestelling van meer dan 10 pakketten gelden onze zakelijke tarieven.

Thinking & Eating + Conversation Menu + I Am A Mess - apron + Tas van katoen
Geniet van een avond vol goede gesprekken tijdens je kerstdiner! In dit pakket vind je o.a een ‘Conversation Menu’ met thema’s als werk, liefde en relaties, die je gesprekken nog meer smaak geven. In dit pakket vind je ook een kookboek met heerlijke recepten en krijg je ideeën over wat je zou kunnen eten om je nog beter te voelen.

Pakket 3: Zelfkennis ︱ Bij een bestelling van meer dan 10 pakketten gelden onze zakelijke tarieven.

Who Am I werkboek + Know Yourself-cards + Colouring As Therapy
Soms moet je een stapje terug doen om te ontdekken wie je echt bent. Deze set bestaat uit een dagboek vol opdrachten en spellen die je helpen nóg meer zelfkennis te krijgen.

Zelf samenstellen

Mocht je graag een product willen toevoegen of wijzigen en wil je eventueel advies hierover, neem dan gerust contact met ons op via: i.stilijanov@theschooloflife.com 

 

Staffelkorting

Hoeveelheid 10-50 51-100 101+  
Korting -10% -15% -20%   

 

Hoe te bestellen

E-mail i.stilijanov@theschooloflife.com om een bestelling te plaatsen of een vraag te stellen.