Business Gifts
van The School of Life

Bij The School of Life hebben we een reeks geschenken gecreëerd die zijn ontworpen om emotioneel welzijn te bevorderen. Ze helpen mensen een wijzer en meer vervuld leven te leiden.

Bekijk hieronder de door ons samengestelde pakketten. Mocht je graag een product willen toevoegen of wijzigen, bekijk dan hier onze brochure.

Bij een bestelling van meer dan 10 pakketten bieden wij kortingen aan  〡  MEER INFO


 

"Bij The School of Life geloven we dat emotionele volwassenheid de sleutel is tot meer betrokkenheid en betere prestaties van medewerkers."


 

Onze pakketten

 

Verras je medewerkers tijdens de kerstperiode met een door ons zorgvuldig samengestelde cadeau-set.
De pakketten beslaan de volgende drie thema’s: Familie, Diner en Zelfkennis. Ontdek hieronder de producten die we hebben uitgekozen.

 

Box 1: Snakes & Ladders - 100 Questions (family) - Phone Detox - 15 minutes
Blijf verbonden en nieuwsgierig: deze kaartsets helpen jou en je familie bij een goed gesprek.
Pakket 2: I Am A Mess apron + Thinking & Eating + Conversation Menu + Tas van katoen
Geniet van een avond vol goede gesprekken tijdens je kerstdiner! In dit pakket vind je o.a een ‘Conversation Menu’ met thema’s als werk, liefde en relaties, die je gesprekken nog meer smaak geven. In dit pakket vind je ook een kookboek met heerlijke recepten en krijg je ideeën over wat je zou kunnen eten om je nog beter te voelen.
Pakket 3: Who Am I werkboek + Know Yourself-cards + Colouring As Therapy
Soms moet je een stapje terug doen om te ontdekken wie je echt bent. Deze set bestaat uit een dagboek vol opdrachten en spellen die je helpen nóg meer zelfkennis te krijgen.

Zelf samenstellen

Mocht je graag een product willen toevoegen of wijzigen bekijk dan onze brochure voor een overzicht van de producten waaruit je nog meer kan kiezen. Heb je vragen of wil je advies over het zelf samenstellen van een pakket, neem dan gerust contact met ons op via: i.stilijanov@theschooloflife.com

Bekijk de brochure

Staffelkorting

Hoeveelheid 10-50 51-100 101+  
Korting -10% -15% -20%   

Hoe te bestellen

Vul onderstaand formulier in om een bestelling te plaatsen.
Heb je nog vragen? Of wil je advies over de producten? Neem dan gerust contact met ons op via: i.stilijanov@theschooloflife.com  

Order form

Quantities:
Additional products
Contact details
Delivery details