STAP-aanvragen voorbij

Op vrijdag 7 juli ontvingen wij van het UWV een brief waaruit blijkt dat onze trainingen en het collegejaar niet meer mee mogen met de laatste twee STAP-aanvraagrondes. De tot nu toe erkende STAP-aanvragen blijven gewoon geldig. Wij vinden dit heel spijtig, want we merkten dat STAP veel deelnemers in staat stelden onze programma’s te volgen, en zo meer voldoening en richting te vinden op hun werk. De regeling, die gepland stond tot 2027, is nu voor de deelnemers van The School of Life plots voorbij.

 

Uiteraard blijven we de ontwikkelingen op dit gebied in de gaten houden, en mochten er nieuwe mogelijkheden komen, dan houden we je hiervan op de hoogte. Wil je daarover niets missen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook updates over de programma’s, en inspirerende opdrachten en verhalen. En als je vragen hebt, weet je ons te vinden via [email protected].

 

Ik schrijf me in!

We leren niet voor school, maar voor het leven.” 

seneca

 

Collegereeks

De kracht van positieve psychologie voor organisaties

Hoe haal je het beste uit je werknemers? Volgens de positieve psychologie doe je dat door hun kracht te versterken. In deze online collegereeks maak je in zes weken kennis met de theorie en praktijk van deze discipline. Een perfecte kans voor bevlogen HR-professionals en leidinggevenden die op een bevlogen manier impact willen maken.

Datum1 Nov 09:30
LocatieOnline
Prijs€ 825,- ex. btw

Professionele trainingen

Ontwikkel je professionele leven

Voor veel banen zijn rust en emotionele intelligentie tegenwoordig essentieel. Hier meer over leren? De business retraites, leiderschapsprogramma’s en de één- of tweedaagse trainingen voor professionals staan open voor aanvragen via het STAP-budget.

Een deelnemer over onze Professional trainingen

“Deze Professional Trainingen zijn anders dan alle andere trainingen die ik ooit heb gevolgd! De vernieuwende en open minded insteek is uniek. Het maakt dat je echt tot de kern van jezelf komt en jezelf beter leert kennen.”

Voorheen met STAP: Collegejaar Grote denkers

Blijf kritisch en volg een jaar lang colleges over de grote denkers

Brede ontwikkeling helpt bij het beoordelen en wegen van belangrijke vraagstukken op de werkvloer. Tijdens het Collegejaar: Grote denkers bekijk je de wereld vanuit talloze prominente perspectieven. Dit helpt je als werknemer om belangrijke vraagstukken kritisch te blijven bekijken.

Algemene ontwikkeling

Online collegejaar: Grote denkers

Brede ontwikkeling helpt bij het beoordelen en wegen van de belangrijkste vraagstukken op de werkvloer. Tijdens het Collegejaar: Grote denkers bekijk je de wereld vanuit talloze prominente perspectieven. Dit helpt je als werknemer om belangrijke vraagstukken kritisch te blijven bekijken.

Naar het collegejaar
deelnemers over het Collegejaar: Grote denkers

 

“Deze cursus was heel erg de moeite waard. The School of Life doet met deze cursus zijn naam eer aan!”
– Gijs van der Kroef

 

“Bij twijfel, doen! Heel gevarieerd, ontzettend leerzaam, boeiend. Beter soms dan wat voor therapie ook. Wil je een poging doen om jezelf en anderen een beetje beter te leren kennen, de wereld en anderen een beetje beter te leren begrijpen, verbanden te zien, de dingen op een andere manier te bekijken, volg dan vooral deze colleges! Met meer begrip voor jezelf en voor anderen, en daarnaar handelen, wordt de wereld een stukje mooier”
– Jessica Langbroek

Leiderschapsprogramma

Persoonlijk leiderschap

Langdurig meer de diepte in? Volg de Professionele training: Persoonlijk leiderschap! In dit programma ga je aan de slag met die aspecten van je karakter die jou uniek maken. Je onderzoekt hoe kritisch denken, spelen, converseren en balanceren jouw talenten versterken.

Datum21 Sep 09:30
LocatieFrederiksplein 54, Amsterdam
Prijs€ 2950,- ex. btw

Leiderschapsprogramma

Authentiek leiderschap

Tijdens deze leiderschapstraining werk je aan de cruciale vaardigheden die je als moderne leider nodig hebt. Je verdiept je zelfkennis, zodat je je bewuster wordt van jouw kwaliteiten en eventuele blinde vlekken. Je ontwikkelt jouw persoonlijke visie en vindt woorden voor wat voor jou van belang is.

Datum12 Oct 09:30
LocatieFrederiksplein Amsterdam
Prijs€ 4950,- ex. btw

Veelgestelde vragen