Volg een programma met STAP

De overheid biedt alle werkende burgers € 1000,- subsidie om een cursus te volgen die je in je ontwikkeling vooruithelpt. The School of Life Amsterdam komt hier ook voor in aanmerking. Ontdek voor welke programma’s je het STAP-budget bij ons in kan zetten!

Let wel op: aanvraag van het STAP-budget is een formeel proces bij het UWV, waarvoor je zelf wat actie moet ondernemen en verantwoordelijkheden hebt. Erkenning voor het STAP-budget gebeurt op individuele basis door het UWV zelf.

Hoe vraag je STAP aan?

We leren niet voor school, maar voor het leven.” 

seneca

 

Collegereeks

De kracht van positieve psychologie voor organisaties

Hoe haal je het beste uit je werknemers? Volgens de positieve psychologie doe je dat door hun kracht te versterken. In deze online collegereeks maak je in zes weken kennis met de theorie en praktijk van deze discipline. Een perfecte kans voor bevlogen HR-professionals en leidinggevenden die op een bevlogen manier impact willen maken.

Datum1 Nov 09:30
LocatieOnline
Prijs€ 825,- ex. btw

Professionele trainingen

Ontwikkel je professionele leven

Voor veel banen zijn rust en emotionele intelligentie tegenwoordig essentieel. Hier meer over leren? De Business retraites, Leiderschapsprogramma’s en de één- of tweedaagse trainingen voor professionals staan open voor aanvragen via het STAP-budget.

Retraite

Business retraite: Stilstaan en richting kiezen

Neem met de juiste begeleiding nu eindelijk dat moment om de keuzes te maken die jou vooruit helpen. Deze Business retraite heeft een zeer beperkt aantal plaatsen.

Datum24 Apr 09:30
Locatie
Prijs€ 1950,- ex btw
Een deelnemer over onze Professional trainingen

“Deze Professional Trainingen zijn anders dan alle andere trainingen die ik ooit heb gevolgd! De vernieuwende en open minded insteek is uniek. Het maakt dat je echt tot de kern van jezelf komt en jezelf beter leert kennen.”

Langdurig meer de diepte in? Volg de Professionele training: Persoonlijk leiderschap! In dit programma ga je aan de slag met die aspecten van je karakter die jou uniek maken. Je onderzoekt hoe kritisch denken, spelen, converseren en balanceren jouw talenten versterken.

Datum2023-04-20 09:30:00
LocatieFrederiksplein 54, Amsterdam
Prijs€2950

Leiderschapsprogramma’s

Authentiek leiderschap

Tijdens deze leiderschapstraining werk je aan de cruciale vaardigheden die je als moderne leider nodig hebt. Je verdiept je zelfkennis, zodat je je bewuster wordt van jouw kwaliteiten en eventuele blinde vlekken. Je ontwikkelt jouw persoonlijke visie en vindt woorden voor wat voor jou van belang is. Volg hem nu ook met je STAP-ontwikkelbudget!

Datum12 Oct 09:30
LocatieFrederiksplein Amsterdam
Prijs€ 4950,- ex. btw

Meer weten over het STAP-budget?

Collegejaar: Grote denkers

Blijf kritisch en volg een jaar lang colleges over de grote denkers

Brede ontwikkeling helpt bij het beoordelen en wegen van belangrijke vraagstukken op de werkvloer. Tijdens het Collegejaar: Grote denkers bekijk je de wereld vanuit talloze prominente perspectieven. Dit helpt je als werknemer om belangrijke vraagstukken kritisch te blijven bekijken. Vraag voor dit jaarprogramma het STAP-budget aan en volg het online of op locatie.

Hoe vraag ik STAP aan?

Algemene kennis

Online collegejaar: Grote denkers

Brede ontwikkeling helpt bij het beoordelen en wegen van de belangrijkste vraagstukken op de werkvloer. Tijdens het Collegejaar: Grote denkers bekijk je de wereld vanuit talloze prominente perspectieven. Dit helpt je als werknemer om belangrijke vraagstukken kritisch te blijven bekijken. Vraag voor dit jaarprogramma het STAP-budget aan.

Naar het collegejaar
deelnemers over het Collegejaar: Grote denkers

 

“Deze cursus was heel erg de moeite waard. The School of Life doet met deze cursus zijn naam eer aan!”
– Gijs van der Kroef

 

“Bij twijfel, doen! Heel gevarieerd, ontzettend leerzaam, boeiend. Beter soms dan wat voor therapie ook. Wil je een poging doen om jezelf en anderen een beetje beter te leren kennen, de wereld en anderen een beetje beter te leren begrijpen, verbanden te zien, de dingen op een andere manier te bekijken, volg dan vooral deze colleges! Met meer begrip voor jezelf en voor anderen, en daarnaar handelen, wordt de wereld een stukje mooier”
– Jessica Langbroek

Summer School: Het roer om

Ben je toe aan vernieuwing in je leven? Deze Summer School helpt je op weg! Want het is voor iedereen beter als jij doet waar je blij van wordt.

Naar Summer School
Een deelnemer over deze Summer School

“Een compleet programma waarbij je hersenen worden geprikkeld om nog meer te leren. Een goede afwisseling van theorie en praktijk. Tastbare voorbeelden. Leuke locatie. Super docenten die echt veel van de materie weten.”

Summer School

Summer school: Ontwikkel je intuïtie

Kom er in deze Summer School achter wanneer je wel en wanneer je juist niet op je intuïtie kunt vertrouwen. En leer wat je kunt doen om je intuïtie (nog) krachtiger te maken.

Datum17 Jul 10:00
LocatieFrederiksplein 54 in Amsterdam
Prijs€ 795,-
Een deelnemer over deze Summer School

“Interessant – out of the box – inspirerend. Geeft andere, verhelderende kijk op het leven.”

Meer weten over het STAP-budget?

Veelgestelde vragen