Volg een programma met STAP

Sinds 2022 biedt de overheid alle werkende burgers € 1000,- subsidie om een cursus te volgen die je in je ontwikkeling vooruithelpt. The School of Life Amsterdam komt hier ook voor in aanmerking. Ontdek voor welke programma’s je het STAP-budget bij ons in kan zetten!

Let wel op: aanvraag van het STAP-budget is een formeel proces bij het UWV, waarvoor je zelf wat actie moet ondernemen. Erkenning voor het STAP-budget gebeurt op individuele basis door het UWV zelf.

Hoe vraag je STAP aan?

We leren niet voor school, maar voor het leven.” 

seneca

 

Professionele trainingen

Ontwikkel je professionele leven

Voor veel banen zijn rust en emotionele intelligentie tegenwoordig essentieel. Hier meer over leren? De Business Courses en de één- of tweedaagse trainingen voor professionals staan open voor aanvragen via het STAP-budget.

Business course

Reinventing Leadership

Tijdens deze leiderschapstraining werk je aan de cruciale vaardigheden die je als moderne leider nodig hebt. Je verdiept je zelfkennis, zodat je je bewuster wordt van jouw kwaliteiten en eventuele blinde vlekken. Je ontwikkelt jouw persoonlijke visie en vindt woorden voor wat voor jou van belang is. Volg hem nu ook met je STAP-ontwikkelbudget!

Datum17 Oct 09:30
LocatieLandgoed de Horst, Driebergen
Prijs€4950

Business course

A Serious Business Course

Iets meer de diepte in? Volg A Serious Business Course!

Datum4 Nov 09:30
LocatieFrederiksplein 54, Amsterdam
Prijs€2950
Een deelnemer over onze Professional trainingen

“Deze Professional Trainingen zijn anders dan alle andere trainingen die ik ooit heb gevolgd! De vernieuwende en open minded insteek is uniek. Het maakt dat je echt tot de kern van jezelf komt en jezelf beter leert kennen.”

Collegejaar: Grote denkers

Blijf kritisch en volg een jaar lang colleges over de grote denkers

Brede ontwikkeling helpt bij het beoordelen en wegen van belangrijke vraagstukken op de werkvloer. Tijdens het Collegejaar: Grote denkers bekijk je de wereld vanuit talloze prominente perspectieven. Dit helpt je als werknemer om belangrijke vraagstukken kritisch te blijven bekijken. Vraag voor dit jaarprogramma het STAP-budget aan en volg het online of op locatie.

Hoe vraag ik STAP aan?
deelnemers over het Collegejaar: Grote denkers

 

“Deze cursus was heel erg de moeite waard. The School of Life doet met deze cursus zijn naam eer aan!”
– Gijs van der Kroef

 

“Bij twijfel, doen! Heel gevarieerd, ontzettend leerzaam, boeiend. Beter soms dan wat voor therapie ook. Wil je een poging doen om jezelf en anderen een beetje beter te leren kennen, de wereld en anderen een beetje beter te leren begrijpen, verbanden te zien, de dingen op een andere manier te bekijken, volg dan vooral deze colleges! Met meer begrip voor jezelf en voor anderen, en daarnaar handelen, wordt de wereld een stukje mooier”
– Jessica Langbroek

Meer weten over het STAP-budget?

Veelgestelde vragen