The School of Life Festival

Maak in één dag kennis met het beste van The School of Life. Leer de levenslessen die ze op school zijn vergeten en volg de vakken van de studies die je eigenlijk had willen studeren.

Zondag 16 augustus, van 12:00 tot 19:00 in TivoliVredenburg.

Tickets

Festivalprogramma is bekend!

Op zondag 16 augustus volg je tijdens de derde editie van ons festival een nieuw programma met talks en workshops van bekende filosofen, schrijvers en andere bijzondere denkers. Allemaal met één doel: je helder na te laten denken over de belangrijkste vragen uit je eigen dagelijkse leven.

Dit jaar toveren we TivoliVredenburg een dag lang om tot een school – maar dan wel die school die je eigenlijk altijd had gewild. Een school vol met verrassende ideeën en ontmoetingen waar je zelf kunt kiezen welke vakken je volgt. Wil je les krijgen in relaties, zelfkennis, angst, werk en de dood? Of verdiep je je liever in de ideeën van filosofen, psychologen, wetenschappers en kunstenaars?

Bekijk op deze pagina het programma, de aftermovie van een vorige editie en lees alvast enkele interviews met sprekers van het festival.

Tickets