Online Event: Hoe denk je over seks?

We leven met de vrolijke misvatting dat seks tegenwoordig makkelijk is, omdat we ‘bevrijd’ zijn van de frustraties en taboes van vroeger. Toch is niets minder waar. Niet alleen zijn schaamte en ongemak geen verleden tijd, ook zijn onze verwachtingen hoger dan ooit. Ons seksleven lijkt doorgaans niet op hoe we denken dat een seksleven eruit hoort te zien. En er echt goed over nadenken, doen we maar nauwelijks. 

In dit filosofische event met Reine Rek ontmoeten inzichten en ideeën van duizenden jaren denken ons leven tussen de lakens. We gaan te rade bij filosofen als Epicurus, Foucault en De Botton en leren je op een nieuwe manier na te denken over seks. Je leert je eigen hartstochten beter te kennen en verwoorden, zodat je bewuster keuzes kan maken. Je onderzoekt hoe je je gevoeligheid kan ontwikkelen en hoe je de ander echt kan zien. En je leert de vrijheid die je hebt op het gebied van seks te herkennen. Ga mee op deze veilige ontdekkingsreis en word uitgedaagd om helder te denken over een vaak gevoelig onderwerp.

Over de spreker

Reine Rek TSOLReine Rek is spreker, coach, programmamaker en docent aan The School of Life. Ze heeft gestudeerd aan de Universiteit van Humanistiek en heeft zich gespecialiseerd in praktische filosofie. In al haar werk houdt ze zich bezig met het praten over (en luisteren naar) levensvragen. Ze combineert haar theoretische kennis met lichaamsgericht werk, altijd met oog voor de paradoxaliteit die mens-zijn in zich draagt.

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 11 augustus
Start: 20:00 uur
Einde: 21:30 uur
Voertaal: Nederlands
Locatie: Zoom
Tickets: € 17,50 (+ € 0,96 servicekosten)

Het is niet mogelijk om meerdere kaarten tegelijkertijd te bestellen. Per e-mail adres kan je één ticket kopen.

Het evenement zal later niet meer terug te kijken zijn.

Hoe het werkt:

  • Wanneer je een ticket bestelt, ontvang je van ons een e-ticket als bevestiging.
  • Circa een uur voorafgaand aan het event ontvang je de link die je kan gebruiken om deel te nemen aan de webinar via Zoom.
  • Klik op de link om naar het online programma te gaan.
  • Je hoeft geen account te hebben bij Zoom.
  • Zoom werkt het beste als je van te voren het programma downloadt via deze link.
  • Heb je een half uur van te voren nog geen link gekregen? Check dan a.u.b. eerst je spambox, voordat je contact met ons opneemt.

Over onze Online Events: Voor de lessen die je op school niet hebt geleerd

Een keer per maand komen we naar je huiskamer om je kennis over het leven bij te spijkeren. Via Zoom nemen we een bepaald aspect van het leven eens goed onder de loep. Van relaties tot werk, van ruzie tot seks. Je maakt kennis met ideeën uit de filosofie en psychologie die je een nieuwe blik op het onderwerp geven. En van die veilige afstand word je gevraagd om naar jezelf te kijken. Met kleine oefeningen en ruimte voor (anonieme) vragen krijg je zo naast meer kennis over het leven, ook meer inzicht in wie jij bent.

Volg de events alleen, met je partner samen of nodig al je vrienden bij je uit om over de belangrijke vragen van het echte leven na te denken!

Ook in deze reeks:

Koop je tickets voor
Online Event: Hoe denk je over seks?

€ 17,50

wat:
Event
wanneer en waar:
  • di 11 aug 2020 20:00 - 21:30
    Via Zoom