Blader door de evenementen

13 mei
Edith Eger: You Have a Choice (online interview)

Met trots kunnen we melden dat we op donderdag 13 mei een zeer bijzondere gast hebben: Edith Eva Eger. Eger is de schrijfster van de boeken 'De keuze' en 'Het geschenk', een toonaangevende psycholoog en overlever van Auschwitz. In dit online event geeft ze aan de hand van haar eigen verhaal en de verhalen van haar patiënten advies over hoe je kiest om het leven als geschenk te zien.

27 mei
Rutger Bregman: Bringing out the Best (online interview)

Met het boek dat dé internationale hit werd van 2020, liet Rutger Bregman ons zien dat de meeste mensen deugen.Op donderdag 27 mei vragen we aan Rutger Bregman wat we kunnen doen om nóg meer te deugen. Hoe creëren we omstandigheden die het beste in mensen naar boven halen? Hoe blijven we zelf het beste doen?

17 juni
Johann Hari: You Are Not The Problem (online event)

De oorzaak van depressie, angst en burn-out wordt vaak bij het individu gezocht. Volgens Johann Hari moeten we verder kijken. Donderdag 17 juni is deze bestelling-auteur en een van de populairste TED-sprekers ooit, bij ons te gast. Hij vertelt ons hoe het verliezen van verbinding aan de basis ligt van de toename aan depressie, angst en burn-out die we de afgelopen decennia zien.

Geannuleerd
The School of Life Festival (Geannuleerd)

Beleef in één dag het beste van The School of Life.

Cancelled
Business Event: Esther Perel on Relational Intelligence at Work (Cancelled)

Tthe world-famous psychotherapist Esther Perel speaking about one of the most vital, and simultaneously one of the most overlooked aspects of modern work: our professional relationships.

Geannuleerd
Esther Perel over Liefde (Geannuleerd)

Esther Perel, de beroemdste relatietherapeut ter wereld,spreekt over liefde en erotische intelligentie! Hoe houd je een relatie op alle vlakken gezond, interessant en duurzaam?