Blader door de evenementen

17 juni
Johann Hari: You Are Not The Problem (online interview)

De oorzaak van depressie, angst en burn-out wordt vaak bij het individu gezocht. Volgens Johann Hari moeten we verder kijken. Donderdag 17 juni is deze bestelling-auteur en een van de populairste TED-sprekers ooit, bij ons te gast. Hij vertelt ons hoe het verliezen van verbinding aan de basis ligt van de toename aan depressie, angst en burn-out die we de afgelopen decennia zien.

Geannuleerd
The School of Life Festival (Geannuleerd)

Beleef in één dag het beste van The School of Life.

Cancelled
Business Event: Esther Perel on Relational Intelligence at Work (Cancelled)

Tthe world-famous psychotherapist Esther Perel speaking about one of the most vital, and simultaneously one of the most overlooked aspects of modern work: our professional relationships.

Geannuleerd
Esther Perel over Liefde (Geannuleerd)

Esther Perel, de beroemdste relatietherapeut ter wereld,spreekt over liefde en erotische intelligentie! Hoe houd je een relatie op alle vlakken gezond, interessant en duurzaam?

Geannuleerd
Esther Perel over Liefde - Extra event in Rotterdam (Geannuleerd)

Esther Perel, de beroemdste relatietherapeut ter wereld, spreekt over liefde en erotische intelligentie! Hoe houd je een relatie op alle vlakken gezond, interessant en duurzaam?

Roman Krznaric: How to Be a Good Ancestor (online event)

We zijn nu met 7,7 miljard mensen op aarde. Na ons zullen nog vele miljarden mensen meer worden geboren. Wie zijn wij om deze mensen te negeren? Op donderdag 22 april is de beroemde filosoof en geweldige verhalenverteller Roman Krznaric online bij ons te gast om ons te helpen betere voorouders te worden!