Browse Events

18 december
Tijd voor vriendschap (uitverkocht)

Filosoof Lammert Kamphuis neemt je mee langs de mooiste ideeën en meest verhelderende inzichten uit 2500 jaar wijsheid over vriendschap.

21 december
De Vlaamsche School: De illusie van chronisch geluk (Uitverkocht)

De psychiaters Damiaan Denys en Dirk de Wachter gaan in gesprek met psycholoog Paul Verhaeghe om het raadsel van geluk te ontrafelen. Hoe kan het dat we nooit eerder zo rijk, veilig en welvarend waren, en toch worden overspoeld door een golf van depressies, burn-outs en eenzaamheid? En waarom is onze drang om permanent gelukkig te zijn zo schadelijk voor ons?

10 januari
Succes in 2020!

We starten het jaar met een masterclass van Lammert Kamphuis waarin je opnieuw nadenkt over wat 'succes' nu echt is voor jou. Neem je verwachtingen onder de loep en scherp je ambities voor 2020 aan!

29 januari
Griet Op de Beeck: Uw leven is van u (Uitverkocht)

Op 29 januari spreekt schrijfster Griet op de Beeck bij The School of Life over haar wonden en onze wonden, over jezelf kwijtraken en over hoe je jezelf weer terugvindt.

31 januari
Wat verwacht je dan?

In deze masterclass met sociaalpsychoolog Barbara van der Steen stel je je verwachtingen voor het komende jaar bij. Welke dromen durf je niet toe te laten, omdat je niet durft? En op welke momenten eis je juist te veel van jezelf?

18 april
The School of Life Festival

Beleef in één dag het beste van The School of Life.