Browse Events

25 september
Special Event: The Value of Being Judged

Iedereen is op zoek naar bevestiging. Zelfs de mensen die opscheppen dat ze ‘schijt hebben’ aan wat anderen denken, zeggen dit vaak om bewondering te krijgen. Op 25 september leert Ziyad Marar ons te begrijpen hoe mensen oordelen, waarom ze het doen en hoe we er het beste mee om kunnen gaan.

28 september
The School of Life x Circl: Marshall Goldsmith

Binnen de boardrooms van de grootste bedrijven ter wereld is het geen geheim: als je het echt wil maken in de top, laat je je coachen door Marshall Goldsmith. Op 28 september geeft hij een Masterclass bij The School of Life waarin hij laat zien welke vragen je jezelf als leider moet stellen, wil je de volgende stap in je ontwikkeling maken.

9 oktober
Special Event: Living Is Mostly Wasting Time

Op 9 oktober onderzoeken we samen met filosoof Christine Cayol, schrijver van Waarom Chinezen de tijd hebben, hoe we beter over tijd kunnen nadenken. Zodat we er vervolgens ook beter mee om kunnen gaan.

1 november
Special event: Rouw - omgaan met verlies

Hoe ga je om met het verlies van een dierbare? Bestaat er zoiets als een 'normaal' rouwproces? Is het waar dat tijd alles heelt?

9 november
Symposium: The Future of Work

The Future of Work is a one-day business symposium that challenges professionals to reshape the future of their organisations.

2 maart
The School of Life Festival 2019

In één dag beleef je een parade van de beste en meest populaire programma’s die we de afgelopen jaren organiseerden.