Blader door de evenementen

Geannuleerd
The School of Life Festival (Geannuleerd)

Beleef in één dag het beste van The School of Life.

Cancelled
Business Event: Esther Perel on Relational Intelligence at Work (Cancelled)

Tthe world-famous psychotherapist Esther Perel speaking about one of the most vital, and simultaneously one of the most overlooked aspects of modern work: our professional relationships.

Geannuleerd
Esther Perel over Liefde (Geannuleerd)

Esther Perel, de beroemdste relatietherapeut ter wereld,spreekt over liefde en erotische intelligentie! Hoe houd je een relatie op alle vlakken gezond, interessant en duurzaam?

Geannuleerd
Esther Perel over Liefde - Extra event in Rotterdam (Geannuleerd)

Esther Perel, de beroemdste relatietherapeut ter wereld, spreekt over liefde en erotische intelligentie! Hoe houd je een relatie op alle vlakken gezond, interessant en duurzaam?

Roman Krznaric: How to Be a Good Ancestor (online event)

We zijn nu met 7,7 miljard mensen op aarde. Na ons zullen nog vele miljarden mensen meer worden geboren. Wie zijn wij om deze mensen te negeren? Op donderdag 22 april is de beroemde filosoof en geweldige verhalenverteller Roman Krznaric online bij ons te gast om ons te helpen betere voorouders te worden!

Edith Eger: You Have a Choice (online interview)

Met trots kunnen we melden dat we op donderdag 13 mei een zeer bijzondere gast hebben: Edith Eva Eger. Eger is de schrijfster van de boeken 'De keuze' en 'Het geschenk', een toonaangevende psycholoog en overlever van Auschwitz. In dit online event geeft ze aan de hand van haar eigen verhaal en de verhalen van haar patiënten advies over hoe je kiest om het leven als geschenk te zien.