Browse Events

21 September
Elizabeth Gilbert on Finding Your Own Path (uitverkocht)

Elizabeth Gilbert, de schrijfster van onder andere de no.1 bestseller Eat Pray Love, neemt ons mee in de lessen die zij heeft opgedaan gedurende haar veelzijdige leven. De verhalen van Gilbert helpen ons onze eigen route te bepalen, liefde te omarmen, onze problemen te relativeren en meer durf te tonen.

12 October
Special Event: Alain de Botton on Emotional Intelligence

Hoe leidt je een goed leven in de 21e eeuw? Onze oprichter Alain de Botton deelt tijdens dit evenement de lessen die in zijn carrière tot nu toe het meest vruchtbaar zijn gebleken.

17 October
The Event You Wish Your Parents Had Visited (Uitverkocht)

Tijdens dit evenement bespreekt psychotherapeut Philippa Perry verschillende manieren waarop je kan bouwen aan de band met je kind én wat er in de weg kan staan. 

31 October
Special event: Dealing with Loss

How do you deal with loosing a loved one? Is there such a thing as 'normal' grieving? Is it true that time heals all wounds? Expert Julia Samuels helps you find strength.

31 October
Business Masterclass: Hylke Faber

Op donderdag 31 oktober krijg je de kans om een masterclass te volgen van Hylke Faber, de man die ze bij de grootste Amerikaanse bedrijven, zoals Microsoft inschakelen om managers te leren luisteren naar hun eigen beste ingevingen.

25 November
Special event: Getting things done and letting things go (uitverkocht)

Op maandag 25 november onderzoeken we aandacht- en tijdsmanagement met twee van de belangrijkste denkers op dit gebied: David Allen en Tony Crabbe.