Programma voor professionals

Die leidinggevende die zoveel rust en vertrouwen uitstraalt. De manager van wie je zoveel leert. Die collega op wie je altijd bouwt. Ze hebben iets met elkaar gemeen: ze zijn emotioneel intelligent. Eigenschappen als veerkracht, aanpassingsvermogen, besluitvaardigheid en leiderschap kan je heel goed leren. Daarom ontwikkelden wij Professional Workshops van een halve of hele dag en Business Courses voor je persoonlijke ontwikkeling. Bekijk hieronder ons programma dat je helpt je werk naar een hoger niveau te brengen én er meer voldoening mee te ervaren.   

Workshops halve dag  |  Workshops 1 dag |  Business Courses 

 

English Professional programmes  |  Programma's in het Engels

We also offer a selection of our half-day and full-day Professional programmes in English at our location in Amsterdam. For more information, press on the button below.

View English professional programmes

Workshops voor emotionele vaardigheden 〡 halve dag

Aanpassingsvermogen

Veranderingen gaan sneller dan ooit. Ons enige antwoord hierop is ons vermogen om ons aan te passen.

Besluitvaardigheid

Stel het niet langer uit!

Charme (Online)

Op de werkvloer zijn er weinig zaken zo essentieel en tegelijkertijd zo onderbelicht als charme. Zelfs de beste ideeën stranden als ze niet verleidelijk gebracht worden.

Charme

Op de werkvloer zijn er weinig zaken zo essentieel en tegelijkertijd zo onderbelicht als charme. Zelfs de beste ideeën stranden als ze niet verleidelijk gebracht worden.

4 november
Communicatie (Online)

Leer essentiële vaardigheden voor goede gesprekken op de werkvloer.

Creativiteit

Kom erachter hoe je je creativiteit kan trainen.

11 november
Effectiviteit (Online)

Leer de belangrijke taken van de urgente te onderscheiden en maak van efficiëntie een gewoonte.

Leiderschap (Online)

Hoe ontwikkelen we empathie om respectvolle, dynamische en effectieve relaties met medewerkers en teams op te bouwen?

25 november
Radicaal anders denken over werk

Deze workshop is een mentale achtbaan die je voorgoed anders laat kijken naar je werk, je leven en de wereld.

Veerkracht (online)

In het werkende leven kom je onvermijdelijk verandering, spanning en tegenslag tegen. Om deze het hoofd te bieden, heb je veerkracht nodig.

26 november
Veerkracht

In het werkende leven kom je onvermijdelijk verandering, spanning en tegenslag tegen. Om deze het hoofd te bieden, heb je veerkracht nodig.

Voldoening in je werk (online)

Kom erachter hoe je betekenis vindt in je werk en hoe je impact genereert.

Workshops voor emotionele vaardigheden︱ 1 dag

Business Courses: Crucial Skills for the 21st Century〡 meerdere dagen

 

OVER THE SCHOOL OF LIFE PROFESSIONAL

The School of Life Professional combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. Wij vertalen kennis uit de filosofie, psychologie en andere vakgebieden naar praktisch toepasbare inzichten die impact genereren.

We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar bedrijven en andere organisaties tegen aan lopen.

Bij The School of Life Professional gaat het niet alleen om het overdragen van kennis. Die beklijft namelijk alleen als er ook een concrete ervaring aan gekoppeld is. Daarom ligt er in de workshops veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof ervaren deelnemers direct het effect ervan. Die ervaring helpt hen vervolgens het geleerde toe te passen in hun werk én privéleven.