Een baan om van te houden

'Kies een baan die bij je past en je hoeft nooit meer te werken.' Confucius had makkelijk praten; hij deed niets liever dan filosoferen. We weten heel goed wat de perfecte baan ons geeft: voldoening, veel geld, status, uitdaging, respect, persoonlijke ontwikkeling, een betere wereld en heel veel plezier. We weten nog iets: die droombaan is niet de onze.

In deze class onderzoek je je verwachtingen van werk, je ambities en je dromen. Ook maak je kennis met perspectieven van oude en nieuwe denkers op de betekenis van werk in het leven.

In Een baan om van te houden:

  • Verken je je eigen persoonlijkheid en authentieke interesses.
  • Krijg je inzicht in waar jouw carrièrekansen liggen
  • Ontdek je waar jouw talenten tot hun recht kunnen komen.
  • Leer je om te gaan met de blokkades die je ervan weerhouden te doen wat je wilt. 
  • Neem je de verwachtingen van je ouders en de maatschappij onder de loep en onderzoek je welke rol die spelen in het maken van keuzes.

In deze les laat je vage ambities achter je en stel je jezelf in op een helder en haalbaar plan voor de volgende stappen van je carrière.

De docent

Ghieslaine GuardiolaGhieslaine Guardiola is actrice, presentatrice en trainer. Ze begeleidt sinds 2006 mensen in het zichzelf op charismatische & krachtige wijze presenteren.

Over onze nieuwe classes

Dit is één van de 12 nieuwe classes van The School of Life. De classes zijn ontwikkeld onder leiding van Alain de Botton en gaan over liefde, werk, zelfkennis en cultuur. De inhoud is gebaseerd op grote ideeën uit de psychoanalyse, filosofie en kunst. De classes zijn een combinatie van kennisoverdracht, reflectie en gesprek. Ze zijn gemaakt door experts van The School of Life London en worden gegeven door de ervaren docenten van The School of Life Amsterdam. Iedere class biedt ruimte aan 30 deelnemers en wordt gegeven in het Nederlands.

Vooraf eten?

Wil je een hapje eten voordat de class begint? Voor € 12,50 zorgen wij dat er om 18:15 uur een maaltijd voor je klaarstaat bij binnenkomst. We bieden een vast menu:

  • Huisgemaakte soep van de dag
  • Huisgemaakte quiche
  • Drankje naar keuze

Het menu bestel je door bij kaarten Class & Maaltijd te selecteren.

Al onze producten zijn vegetarisch en met zorg uitgekozen. Heb je allergieën of andere dieetwensen? Stuur na het bestellen dan direct een mailtje naar cafe@theschooloflife.com.

Koop je tickets voor
Een baan om van te houden

€47,50

wat:
Class