The School of Life & Cinetree

The School of Life biedt verhalen uit de filosofie, psychologie en kunst, Cinetree gebruikt hiervoor film. Allebei met als belangrijkste doel te verbinden en perspectief te bieden in het leven. Geen wonder dus dat wij elkaar hebben gevonden en onze krachten bundelen. Om onze samenwerking te vieren kijk je deze maand gratis naar hun films!

The School of Life & Cinetree

Bij The School of Life geloven we dat veel van de onderwerpen die uiteindelijk echt de kwaliteit van je leven bepalen, nooit aan bod zijn gekomen. Op basis van ideeën uit onder andere de filosofie helpen we je op weg naar meer zelfkennis, kalmte, veerkracht en verbinding. Cinetree is het filmplatform van Hanna Verboom dat films verzamelt, uitlicht en van context voorziet. Films die raken, inspireren en kunnen activeren.

Speciaal voor de maand van de filosofie hebben wij onze handen ineengeslagen. Want filosoferen is eigenlijk niet anders dan jezelf trainen in ‘perspectivistische lenigheid’, zoals The School of Life docent Lammert Kamphuis zegt. Je neemt afstand tot je eigen ideeën, laat deze zelfs los, en begrijpt daardoor de ander beter. Dat is precies waar film zo goed in is: het verhaal en de beelden nemen je mee in een ander perspectief en andermans levensverhaal. Daarmee is filmkijken een pure filosofische bezigheid: je stelt je open voor andere levensverhalen. En dat is precies waarom wij geloven in de kracht van film.

Een maand lang Cinetree cadeau!

Speciaal voor The School of Life geeft Cinetree je een maand lang films cadeau. Ga naar Cinetree en kijk tot 8 mei gratis naar hun prachtige aanbod films!