Dompel je onder in de Psychologie!

Waarom doen mensen soms slechte dingen? In hoeverre worden we bepaald door onze kindertijd? Hoe ontstaan psychische problemen? Hoe kan het dat de ene persoon hartstikke introvert is en de ander enorm extravert? Hoe werkt ons geheugen? En wat kan ik doen om gelukkiger te worden? Psychologie is de discipline waarin ons innerlijke leven en ons gedrag wordt onderzocht. Deze wetenschap zit vol prachtige experimenten en verbazingwekkende theorieën die ons inzicht geven in die vragen waar we allemaal weleens bij stilstaan.

Online vogelvlucht of een Crash Course op locatie

We bieden dit najaar zowel een fysieke als een online collegereeks aan om deze en vele andere onderwerpen te verkennen. We laten je versteld staan van de werking van de menselijke geest en tegelijkertijd geven we je die inzichten mee waarvan we denken dat ze jouw leven verrijken. De fysieke collegereeks Crash Course: Psychologie start op 1 september en vindt plaats op The School of Life aan het Frederiksplein. In een groep van zo’n 30 deelnemers werk je wekelijks samen en ga je de discussie met elkaar aan. Liever vanuit je eigen huis je kennis rondom psychologie bijspijkeren? Op 12 september start Psychologie in Vogelvlucht. Deze is in collegevorm met zo’n 200 deelnemers, maar ook hier krijg je de kans je vragen te stellen. Je kunt de reeks ook op ieder tijdstip dat jou uitkomt bekijken en daarmee zelf het tempo bepalen. Beide reeksen duren 10 weken.

Thijs Launspach

Thijs Launspach is psycholoog, auteur en keynote spreker. Hij onderzoekt de invloed van maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op onze

Bekijk

Ruud Maas

Ruud Maas studeerde Cognitieve Kunstmatige Intelligentie aan de Universiteit Utrecht en volgde de docentenopleiding aan het Rotterdams Conservatorium. Als

Bekijk

Collegereeks

Psychologie

Ben je gefascineerd door het menselijk gedrag? In deze fysieke 10-delige reeks leer je over de belangrijkste ideeën uit de psychologie. Je maakt kennis met de grootste spelers, hoort over de invloedrijkste experimenten en onderzoekt hoe je de kennis uit de psychologie kan gebruiken in je eigen leven.

Datum2022-09-01
LocatieFrederiksplein 54, Amsterdam
Prijs€399

Collegereeks, Online

Psychologie in vogelvlucht

Vind je mensen fascinerende wezens? Zit je graag met vrienden het gedrag van anderen te analyseren? En ben je vaak bezig met het proberen te doorgronden van je eigen gedachten, gevoelens en verlangens? Til dan met deze collegereeks je kennis van de menselijke psyche naar een hoger niveau!

Datum2023-12-17
LocatieOnline
Prijs€199