Bestel het kunstpakket van Kunstgeschiedenis door museumdirecteuren

Wil je nog meer leren over kunst? Duik deze fascinerende wereld verder in met ons speciaal samengestelde kunstpakket! Hierin vind je verschillende producten die je op een andere manier naar kunst laten kijken en je creatieve brein aanzetten.

Producten in het pakket:

1. Kunst als Therapie

Aan de hand van de thema’s liefde, natuur, geld en politiek laat filosoof en The School of Life oprichter Alain de Botton zien hoe kunstobjecten ons kunnen begeleiden, vermanen en troosten. Dit boek geeft je een dieper begrip van kunst en van onszelf. Fascinerend voor zowel kunstliefhebbers als kunstbarbaren.

2. What Adults Don’t Know About Art

Dit is een gids over het belang van kunst, gemaakt op een manier die kinderen zal betoveren, maar volwassenen ook essentiële dingen zal leren.

3. Drawing as Therapy

Onderzoek de kracht van kunst als therapievorm. Het punt is niet om goed te tekenen, maar om te tekenen met authenticiteit. Dit boek is ook geschikt voor mensen die niet kunnen tekenen!

4. What is Culture for?

Dit boek verbindt een aantal culturele meesterwerken met onze eigen dilemma’s rond liefde, werk en de samenleving. Het nodigt je uit cultuur te zien als een middel om de moeilijkheden van het mens-zijn aan te pakken.

Totaal: € 95,- inclusief verzendkosten.

Voorwaarden

  • We verzenden niet naar het buitenland.
  • De prijs van het pakket is inclusief verzendkosten en Track & Trace service.
  • Het pakket kan alleen als geheel besteld worden.
  • Het pakket is te bestellen tot en met 1 december 09:00 uur en wordt op 2 december verzonden. Na verzending ontvang je een mailtje van PostNL waarmee je je bestelling kunt volgen.
  • Niet tevreden, dan kun je het pakket binnen 14 dagen retourneren.
  • Vragen? Stuur een mailtje naar [email protected].