Leer groeien vanuit je karakter

Door jouw unieke eigenschappen uit te bouwen, maak je van jezelf een stevige professional. The School of Life biedt je diverse professionele trainingen die je precies daarbij helpen. Leer hoe je bouwt op jouw eigen kwaliteiten om competenties als leiderschap, creativiteit en effectiviteit te verbeteren. Volg in Amsterdam, Utrecht, Delft of online trainingen voor elke fase van je carrière.

Naar de agenda

Beluister de podcast over leiderschap:

Lunch talks

Emotioneel intelligent content snacken tussendoor

Ben je geïnteresseerd in hoe emoties werk beïnvloeden? De live lunch talks zijn voor elke professional die het ongemakkelijke bespreekbaar en licht wil houden en meer wil leren over emotionele intelligentie. Terugkijken kan natuurlijk ook.

Een- en tweedaagse professionele trainingen

Een carrière in lijn met je talenten

Toegewijde professionals die hun carrière meer in lijn willen brengen met zichzelf en daarmee meer impact willen maken, kiezen voor de Professionele trainingen. Met trainingen over effectiviteit, leiderschap en creativiteit leer je navigeren op je innerlijk kompas. Je kunt deze trainingen volgen in Amsterdam en sommige ook in Utrecht.

Leiderschapsprogramma’s

Stappen zetten in je leiderschap

Wil je voor langere tijd intensief werken aan je eigen professionele talenten? Wie echt een stap vooruit wil zetten in het persoonlijk leiderschap gaat de uitdaging aan van een leiderschapsprogramma. Want werken vanuit je eigen waarden brengt je daar waar je de meeste impact hebt.

Nieuw

Scherp je professionele koers aan tijdens een Business retraite

Trek je terug uit het drukke werkleven om met een kleine groep aan de slag te gaan met een werkgerelateerd thema. Op unieke locaties door Nederland bieden onze Business retraites de kans voor professionals om rust te vinden en essentiële keuzes te maken voor je carrière of je team. Een goede coach begeleidt je in het proces.

Weten welk programma het beste bij je past?

Investeren in jezelf is de moeite waard, als je de juiste keus maakt. Je kan ons altijd mailen voor advies over beste professionele training voor jou.