Inspiratieavond: A serious business course

  • Business course
  • Werk
A Serious Business Course is een eigenzinnig en diepgaand programma voor het verder ontwikkelen van je emotionele en sociale vaardigheden als professional. Schrijf je tot 13 oktober in voor de gratis inspiratieavond.

Online Evenement

Prijs

€0

Schrijf je nu in

Over deze inspiratieavond

Is deze training iets voor jou? Ontdek het in de gratis webinar. Docent Wicher Schols vertelt je alles over de opzet van de Course en je krijgt ruim de gelegenheid om al je vragen op hem af te vuren. Hij geeft zelf ook een deel van de Business Course.

 

Voor wie?

A Serious Business Course en ook de inspiratieavond zijn voor zowel medewerkers als zzp’ers geschikt die hun persoonlijk leiderschap willen ontwikkelen. De Course is gericht op mensen met minstens vijf jaar werkervaring. Het is voor iedereen die begrijpt dat emotionele vaardigheden essentieel zijn in zijn/haar werk én dat deze te ontwikkelen zijn!

De docent van de avond

Wicher Schols

Wicher Schols is trainer, coach en ondernemer. Hij is gespecialiseerd in geweldloze communicatie en talentontwikkeling. Door zijn open

Bekijk

Contact

Wil je meer informatie?

Ben je benieuwd of deze business course iets voor jou is en wil je meer weten? Maak dan een bel-afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek door een mailtje te sturen naar [email protected] Tijdens dit gesprek kunnen we je adviseren welk programma het beste aansluit bij jouw behoeftes op basis van je situatie, vragen en gewenste ontwikkeling.

Maak een belafspraak
Deelnemers over A Serious Business Course

“Deze business course is anders dan alle andere business courses die ik ooit heb gevolgd! De vernieuwende en open-minded insteek is uniek. Het maakt dat je echt tot de kern bij jezelf gaat, jezelf beter leert kennen en tools en handreikingen aangereikt krijgt om datgene wat echt in jezelf leeft beet te gaan pakken.”

“Het programma heeft mij in een snelkookpan van persoonlijke ontwikkeling gegooid. Veel van wat ik wel wist, heb ik in de sessies concreet gemaakt voor mezelf. Ik ervaarde meerdere keren de welbekende ‘klik’ waarbij ik iets rationeels ineens ook echt voelde. Ik ben belangrijke dingen in mijn leven anders gaan doen!”

“Wicher en Gijs zijn intelligente, grappige en vooral hele fijne coaches/trainers/docenten die elkaar perfect aanvullen en ook echt de ruimte nemen om iedereen precies te bieden wat er nodig is.”

Bedrijfsaanmelding

Een team aanmelden

Wil je voor je bedrijf een team aanmelden? Stuur dan een e-mail naar [email protected] onder vermelding van je naam, telefoonnummer en factuuradres.

Mijn bedrijf aanmelden

Veelgestelde vragen