Inspiratieavond: Persoonlijk leiderschap

  • Leiderschapsprogramma
  • Werk
A Serious Business Course is een eigenzinnig en diepgaand programma voor het verder ontwikkelen van je emotionele en sociale vaardigheden als professional. Schrijf je tot 24 januari in voor de gratis inspiratieavond.

Online Evenement

Prijs

€0

Over deze inspiratieavond

Is deze training iets voor jou? Ontdek het in de gratis webinar. Docent Wicher Schols vertelt je alles over de opzet van de Course en je krijgt ruim de gelegenheid om al je vragen op hem af te vuren. Hij geeft zelf ook een deel van de Business Course.

 

Voor wie?

A Serious Business Course en ook de inspiratieavond zijn voor zowel medewerkers als zzp’ers geschikt die hun persoonlijk leiderschap willen ontwikkelen. De Course is gericht op mensen met minstens vijf jaar werkervaring. Het is voor iedereen die begrijpt dat emotionele vaardigheden essentieel zijn in zijn/haar werk én dat deze te ontwikkelen zijn!

De docent van de avond

Wicher Schols

Wicher Schols is trainer en organisatiecoach en auteur van De gouden gespreksgids, voor elke ongemakkelijke situatie.  Hij is gespecialiseerd in interpersoonlijke

Bekijk

Contact

Wil je meer informatie?

Ben je benieuwd of dit programma iets voor jou is en wil je meer weten? Maak dan een bel-afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek door een mailtje te sturen naar [email protected]. Tijdens dit gesprek kunnen we je adviseren welk programma het beste aansluit bij jouw behoeftes op basis van je situatie, vragen en gewenste ontwikkeling.

Maak een belafspraak
Deelnemers over Persoonlijk leiderschap

“Ik ben dit programma ingestapt met een cruciale vraag, waarvan het antwoord bepalend zou zijn of ik zou blijven werken bij de organisatie waar ik zit. Dankzij dit programma heb ik iets tastbaars gecreëerd, die het wederzijds geloof in elkaar enorm heeft versterkt.”

“Het programma heeft mij in een snelkookpan van persoonlijke ontwikkeling gegooid. Veel van wat ik wel wist, heb ik in de sessies concreet gemaakt voor mezelf. Ik ervaarde meerdere keren de welbekende ‘klik’ waarbij ik iets rationeels ineens ook echt voelde. Ik ben belangrijke dingen in mijn leven anders gaan doen!”

“Ik heb enorm genoten van de inhoud dit programma, de docenten en de deelnemers. Het programma heeft mij veel geleerd over kalmte, effectief zijn en daarbij mijn perfectionisme iets minder serieus te nemen”

Bedrijfsaanmelding

Een team aanmelden

Wil je voor je bedrijf een team aanmelden? Stuur dan een e-mail naar [email protected] onder vermelding van je naam, telefoonnummer en factuuradres.

Mijn bedrijf aanmelden

Veelgestelde vragen