Elizabeth Gilbert: A Creative New Year

  • Online
  • Special event
Op maandag 2 januari is Elizabeth Gilbert terug bij The School of Life voor een inspirerende start van het nieuwe jaar!  Met haar kenmerkende stijl, grappig en wijs, nodigt de auteur van Eat Pray Love en Big Magic je uit om jouw nieuwsgierigheid te volgen voor een creatief 2023!

Online Evenement

Prijs

€27

Hoe vind je de moed om je creativiteit te volgen?

In dit interview en deze mini-workshop leer je van Elizabeth Gilbert:

  • Waarom creativiteit essentieel is voor je leven
  • In te zien wat je tegenhoudt te zijn wie je wilt zijn
  • Jezelf toestemming te geven om van het leven te genieten
  • Je klaar te maken voor een creatief 2023!

Mens zijn betekent creatief zijn, volgens Gilbert. Als mens maken we dingen waar nooit iemand om heeft gevraagd, alleen omdat het kan. En met dit soort ‘nutteloze’ creativiteit geven we betekenis aan ons leven en dat van anderen. Maar mens zijn betekent ook angstig zijn. En jammer genoeg is angst in staat om onze creativiteit te smoren en ervoor te zorgen dat we niet meer genieten van de dingen die we doen.

Tijdens een interactief online interview gaan we met Elizabeth Gilbert in gesprek over hoe je van angst je metgezel maakt, en hoe je de moed vindt om je creativiteit de ruimte te geven. Interviewer Moulsari Jain vraagt naar Gilberts eigen ervaringen en de wijsheid die ze heeft opgedaan tijdens het schrijven van haar boeken. Maar het event is meer dan alleen gesprek. Na het interview volgt een kleine workshop. In dit deel nodigen Elizabeth en Moulsari je uit om te reflecteren op wat jou tegenhoudt, en geven ze je oefeningen om je creativiteit op volle toeren te laten draaien. Zo begin je geïnspireerd en gemotiveerd aan een creatief nieuw jaar!

Praktische informatie:

Datum: maandag 2 januari
Tijd: 20.00 uur – 21.30 uur
Locatie: Zoom
Taal: Engels

Tickets

Regulier ticket: € 27,-
Regulier ticket met terugkijklink voor 10 dagen: € 32,-

Combi-tickets met Dirk de Wachter

Kom naar onze beide nieuwjaars-events en ontvang korting!
Regulier ticket Gilbert + De Wachter met terugkijklink voor 10 dagen: € 45,- (i.p.v. € 65)

Over de spreker en interviewer

Elizabeth Gilbert wordt geïnterviewd door Moulsari Jain.

Elizabeth Gilbert

Elizabeth Gilbert is vooral bekend als de schrijver van het autobiografische boek Eat Pray Love – een bestseller

Bekijk

Moulsari Jain

Moulsari Jain is een kunstenaar, designer en creatieve ondernemer. Met kunst, taal, cultuur, psychologie en filosofie traint en

Bekijk

Online

Live interactief deelnemen

Het interview is te volgen via Zoom op je laptop, je tv-scherm, tablet of smartphone vanuit je eigen huis, bij vrienden of waar je maar wilt. Via de chat en de Q&A stel je live verdiepende vragen. Het interview is tot tien dagen na de laatste aflevering terug te kijken via een speciale link. 

Online interview

Dirk De Wachter: Een nieuw jaar in verbinding

We starten het nieuwe jaar met interactieve online interviews met twee van onze favoriete sprekers! Waar Elizabeth je helpt naar een jaar vol creativiteit, zal Dirk De Wachter je helpen verbinding te vinden in moeilijke tijden. Beide interviews volgen? Als je ze samen koopt, ontvang je korting op je ticket.

Bekijk het event

Veelgestelde vragen