Ontwikkeling van binnenuit voor jezelf én je organisatie

Betekenisvolle relaties aangaan en voldoening vinden. Je talenten inzetten voor een betere wereld. Je leert het niet vanzelf. Ontdek wat wij kunnen betekenen voor jou of je organisatie.

Bekijk de agenda

Jubileum in de Nationale Opera & Ballet

10 jaar The School of Life

The School of Life Amsterdam bestaat dit jaar 10 jaar! Ontwikkeling van binnenuit. Dat vieren we op 12 oktober in de Nationale Opera & Ballet met verrassende talks, special guests en lekker veel interactie. Dat wil je niet missen!

Naar jubileumevent

Leer live van topcoaches

De essentie van coaching

In een nieuw deel van de succesvolle interactieve collegereeks spreekt hoogleraar executive coaching Yvonne Burger met topexperts over 6 nieuwe, hedendaagse professionele 1-op-1 coachingsstijlen. Verdiep en verbreed je kennis over coaching en ontvang het boek en de colleges uit reeks 1 er gratis bij.

Naar collegereeks

The School of Life voor organisaties

Ontwikkeltrajecten op maat

Het potentieel van talent verwezenlijken, een team laten floreren, of je leiders naar een hoger niveau brengen? Met gerichte begeleiding ontwikkel je de werkelijke kracht van iedere organisatie: de mensen. Wij creëren samen met jou een programma op maat, omdat we dan zeker weten dat we nauw aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie én de doelgroep.

Maatwerk voor organisaties

Hoe maak je creativiteit los in jouw organisatie?

Creativiteit wordt gezien als een van de belangrijkste voorwaarden voor het succes van organisaties. Want zonder creativiteit geen innovatie. Een vooruitstrevende organisatie zorgt ervoor dat er voldoende creatieve capaciteit in huis is, en dat deze verder wordt ontwikkeld. Maar we doen creativiteit tekort als we het puur bestempelen als instrument om nieuwe producten te bedenken. Creativiteit maakt gelukkig.
Lees het artikel

Waarom ook jij een leiderschapstraining kan gebruiken

Er bestaat zoiets als een overdaad aan leiders. Om te goed te functioneren, moeten er goede volgers zijn. Toch is het voor iedereen nuttig om te ontdekken waar je leiderschapskwaliteiten liggen. Want ook al ben je niet formeel de baas, je hebt in je leven wel expertise opgebouwd en waarden ontwikkeld. En de wereld heeft die nodig!
Lees het artikel

Tien deugden voor goede samenwerking

Samenwerken is lastig. Daar worden we dagelijks aan herinnerd. Het loont om je af te vragen wat de belangrijkste deugden zijn van het samenwerken en hiermee aan de slag te gaan. Wij doen alvast een voorzet en zetten tien samenwerkingsdeugden voor je op een rij. Op welke moet jij nog het hardst oefenen?
Naar de deugden

Artikelen

Nieuwe perspectieven op het dagelijkse leven.

Volg een online programma

Op afstand aan de slag met jezelf of je team

Tijdens onze interactieve online programma’s leer je van bijzondere sprekers welke ideeën of werken iets voor jouw leven kunnen betekenen. Leer bijvoorbeeld over de levenslessen die grote schrijvers halen uit hun favoriete meesterwerk uit de literatuur of volg met andere gedreven HR-professionals een workshop over welzijn op de werkvloer.

Naar online programma's

Kom bij ons langs!

Je vindt ons midden in Amsterdam, op het Frederiksplein 54. Hier kun je dagelijks terecht voor onze programma’s, spellen, boeken en een heerlijke koffie.

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag & zondag 10:00 – 18:00

Vind ons op de kaart

Weten wat eraan komt?