De connection training

Wil jij als manager je team laten floreren? Dan heb je verbinding nodig. Teams die zich verbonden voelen, werken bewezen effectiever en bedenken innovatievere oplossingen. Tijdens deze incompany-training ontstaat er via verbinding in jouw teamcultuur ruimte voor veerkracht, flexibiliteit en vernieuwing.

Mail [email protected]

Als de verbinding weg is

Als er onvoldoende verbinding op de werkvloer wordt ervaren, dan ligt miscommunicatie op de loer en kan de samenwerking verslechteren. Maar om te verbinden is aandacht en toewijding nodig. Zeker in een tijd waarin we elkaar niet meer dagelijks zien en we steeds meer online met elkaar communiceren. Het loont om te investeren in onderlinge verbondenheid. Dan volgen vertrouwen, motivatie en werkplezier vanzelf. Maar hoe goed kent jouw team elkaar eigenlijk? En hoe verbonden voel jij je tot je collega’s? 

Waarom verbinding belangrijk is

Verbondenheid zorgt ervoor dat we ons gesteund voelen en ons durven uitspreken als het wat minder gaat. Het draagt bij aan een cultuur waarin nieuwe ideeën gewaardeerd worden en waar teamleden creatief mogen zijn. Maar verbinding op de werkvloer ontstaat niet vanzelf. 

Verbinding op de werkvloer

In deze incompany-training ontwikkel je samen met je team de vaardigheden die de basis leggen voor verbinding. Met deze vaardigheden werk je toe naar een meer open, psychologisch veilige en inclusieve cultuur. Teamleden voelen zich meer gewaardeerd en dragen vanuit hun intrinsieke motivatie bij aan de team- en organisatiedoelstellingen. Zo ontstaat er meer werkplezier, minder personeelsverloop en een vanzelfsprekende drang naar verdere ontwikkeling.   

Creëer verbinding tussen je medewerkers

In twaalf weken krijgen jij en je teamleden theorie, workshop en tools aangereikt om je dieper met elkaar te verbinden. Je brengt met het team de verwachtingen en behoeften rondom verbinding in kaart, onderzoekt welke ongeschreven regels binnen het team gelden en hoe deze regels verbinding in de weg staan.

Mail [email protected]

Tijdens deze incompany-training

Elk teamlid oefent met het uitspreken van behoeften en verwachtingen. Hiermee ontwikkelen jullie een gezamenlijke taal die helpt om gevoelige zaken te benoemen. 

Tijdens deze incompany-training:  

  • Zet je belangrijke theorieën en methodieken in over teamontwikkeling en communicatie  
  • Brengen jij en je teamleden casussen in en oefen je gezamenlijk met nieuwe gespreksvormen 
  • Experimenteer je met nieuw gedrag en reflecteer je hier samen op  
  • Ontwikkel je als team en individueel de vaardigheden voor verbinding op de werkvloer 
  • Verdiep je als team je kennis over verbinden aan de hand van inspirerende content in de vorm van artikelen, video’s en podcasts 

Wat is de Connection Training?

Een incompany-training is een uitgekiende mix van theorie, interactieve workshops en tools. Je leert essentiële vaardigheden om je als team en organisatie te ontwikkelen. Dit doe je in twaalf weken.  

Op een rij 

Duur: 12 weken leerinterventies 

Vorm:

  • 3 fysieke sessies (halve dag per sessie) 
  • 1 fysieke intervisie (halve dag) 
  • Opdrachten en huiswerk om het geleerde een plek te geven in de dagelijkse praktijk (1 uur per week) 
  • Inspiratie in de vorm van artikelen, podcasts en video’s 

Prijs: € 9.900,- exclusief btw, voor een groep van 8 tot 12 deelnemers 

Wanneer: we plannen de sessies gezamenlijk in op het moment dat het voor het team het beste uitkomt

Docent: de deelnemers worden tijdens de incompany-training begeleid door één van onze topdocenten 

Past deze incompany-training bij jouw team?

Streef jij als manager naar een betere samenwerking in jouw team? Of wil je in korte tijd een team opbouwen? Dan past deze incompany-training bij jou en je team. Je pakt een actieve en pionierende rol en zorgt voor een veilige en verbonden cultuur.

Plan een online afspraak in de agenda

Ontdek alle incompany-trainingen

We ontwikkelden zeven incompany-trainingen voor verschillende thema’s: van verbinding tot aan welzijn, effectiviteit, leiderschap, inclusie, zingeving en verbeelding.

Wil jij advies over hoe jouw team of organisatie emotioneel intelligenter kan worden?
Neem dan contact op met onze Programma-adviseur.

T: 020 2200080

Zinzi Brugman

Programma-adviseur [email protected] T: 020 2200080

Bekijk