Emoties op het werk

Boos op je collega’s? Gespannen tijdens een sollicitatiegesprek? Jaloers op een werkvriend? We doen vaak ons uiterste best om onze emoties te onderdrukken wanneer we aan het werk zijn. Niet zelden resulteert dit in onderdrukte frustraties. Wil jij emoties op het werk beter begrijpen en reguleren? Neem dan deel aan onze online Live Lunchtalks over Emotionele Intelligentie! 

Ik wil graag meedoen!

Live Lunchtalks

Voor wie?
Ben je geïnteresseerd in hoe emoties onze werkdagen beïnvloeden? Op zoek naar hulpmiddelen wanneer een collega in tranen uitbarst tijdens een één-op-één gesprek? Ben je het zat om door je collega’s vaak als ‘gevoelig’ bestempeld te worden? Onze live lunchtalks zijn voor elke professional die op een speelse manier over het ongemakkelijke wil praten en meer wil leren over een van de meest gewilde vaardigheden in de werkomgeving: emotionele intelligentie.

Wat?
In een serie van vier live online lunchtalks duiken we in het onderwerp emotionele intelligentie. Het is al lang duidelijk dat EQ geen vage ‘soft skill’ is, maar een zeer gewilde en belangrijke kwaliteit op de werkvloer. Deskundigen geven inzicht in hoe EQ de katalysator kan zijn voor goede gesprekken, een veilige werksfeer waarin fouten mogen worden gemaakt en innerlijke rust.

Wanneer?
Gedurende hele jaar door zijn er vier lunchtalks gepland. Kies je favoriete onderwerpen en vraag je collega’s of team om ook mee te doen!

  • 2 maart – Start with the I
  • 4 mei – Good conversations
  • 31 augustus – Fail forward
  • 2 november – Stay Sane

Hoe laat?
12:30 – 13:30

Hoe?
Omdat een werkdag vaak onvoorspelbaar is, kun je deelnemen op de manier die voor jou op dat moment goed voelt. Je kunt de lezing op je werk bekijken tijdens je lunchpauze. Of je kunt een wandeling maken en naar de lezing luisteren terwijl je een frisse neus haalt!
Ook kan je kijken of luisteren op een later moment. De dag na elk gesprek ontvang je de opname van het gesprek. De opname is vier weken lang te bekijken.

Terugkijken op een ander moment. De dag na de talk ontvang je een link waarmee je de talk vier weken kan terugkijken

Bestel het boek An Emotional Education
Wil je je verder verdiepen in het onderwerp emotionele intelligentie? Bestel dan bij aankoop van je ticket het boek An Emotional Education van The School of Life!

een deelnemer over de Lunch Talks

“Kom uit je werk-sleur. Geef je zelf een hersen-apk en luister naar en doe mee met een lunch talk van de School of Life!”

Doe je mee met je organisatie?

Deze talk maakt deel uit van een serie van vier programma’s over emotionele intelligentie. Wil je de éen van de talks of de hele serie aan meerdere mensen binnen je bedrijf aanbieden? Wij bieden een speciale kortingsprijs voor organisaties.

Out-of-control emotions can make smart people stupid

Daniel Goleman, Working with Emotional Intelligence

Video

On Emotional Intelligence

Wil je meer weten over onze visie op emotionele intelligentie? Luister hier naar wat Alain de Botton over het onderwerp te zeggen heeft.

Bekijk de video