Management Serie

Dit is een apart uitgewerkte programma van 7 workshops, perfect voor managers, teamleiders, afdelingshoofden, CEO’s en ondernemers.

Contacteer ons nog vandaag voor meer informatie:

antwerp@theschooloflife.com

Onze management-serie

Dit is een apart uitgewerkte programma van 7 workshops, perfect voor managers, teamleiders, afdelingshoofden, CEO’s en ondernemers.

Echt goed kunnen leiden is een opvallend zeldzaam talent, zelfs zo zeldzaam dat we aannemen dat het een aangeboren kwaliteit is, zodat we al snel op de gevleugelde uitspraak ‘een geboren leider’ terugvallen. In werkelijkheid wordt leiderschap gevormd door de overduidelijke beheersing van een aantal specifieke emotionele vaardigheden – zoals besluitvaardigheid, doelgerichtheid en veerkracht – die prima aangeleerd, en met de tijd ontwikkeld kunnen worden. Nu teams en organisaties steeds minder hiërarchisch te werk gaan, en nieuwe uitdagingen zich snel opvolgen door veranderende technologieën en onrustige maatschappelijke- en economische werkelijkheden, is het meester worden in het leiding geven misschien moeilijker maar ook belangrijker dan ooit.

Daarom hebben we de Management Serie ontwikkeld: een toegewijd programma voor bestaande en toekomstige managers en leidinggevenden binnen ons professionele aanbod. De serie bestaat uit uitgepuurde, verlengde versies van onze professionele workshops, met de focus op 7 onmisbare emotionele vaardigheden die iedere efficiënte manager nodig heeft, met extra nadruk op hoeveel impact deze vaardigheden hebben op het managen van teams en werknemers.  

Elke workshop duurt 3 uur, en tilt elke vaardigheid met meer aandacht en tijd op een hoger niveau Ze zijn ontwikkeld om niet alleen fundamentele managementvaardigheden aan te leren, maar je ook voor te bereiden op het implementeren van deze zelfde vaardigheden bij anderen in de organisatie. Of je nu nieuwkomer bent in het management, manieren zoekt om jezelf te verbeteren, of op zoek bent naar concrete methodes om toekomstige managers te trainen, deze Management Serie is in ieder geval een spoedcursus in de fundamenten van effectief leiderschap.