digitale workshops

De komende dagen en weken zullen veel bedrijven zich als een razende moeten aanpassen aan een nieuwe realiteit, en niet alleen omdat sommige werknemers en teams nog verspreid over de hele wereld (vast)zitten, maar omdat we ook hier allemaal in hetzelfde schuitje zitten; geïsoleerd en thuis werkend. Met nog geen enkele zekerheid in zicht wanneer we weer op een redelijke manier tot een nieuwe orde kunnen overgaan.

In deze moeilijke tijd hebben werknemers nog meer dan anders nood aan emotionele vaardigheden. Zodat ze zich beter kunnen aanpassen aan een nieuwe manier van werken. Om helder en effectief te blijven communiceren. Om werk gedaan te krijgen en ontspannen aan de slag te blijven. Nieuwe noodzakelijke plannen te kunnen verwerken. Elkaar te kunnen steunen en te motiveren. En om deze periode sereen en met veerkracht door te komen.

Onze virtuele workshops geven teams (van 6 tot 20 deelnemers) de mogelijkheid om deze vaardigheden samen aan te leren, waar ook ter wereld. Online gegeven, zijn deze aangepaste workshops, even interactief en van grote waarde als onze standaard professionele workshops. Elke deelnemer neemt live deel aan de workshop, via het Zoom platform, gegeven door onze eigen ervaren faculteit. Je kunt vragen stellen door je hand op te steken, je eigen opdrachten maken op virtuele schrijfborden en in kleine groepjes met elkaar werken. Alles wat je nodig hebt is een laptop en een goede internetaansluiting. Het interactieve karakter en de groepsopdrachten bieden zo dezelfde intieme, leuke en effectieve ervaring als onze standaard klassen en workshops.