The School of Life voor professionals

Onze missie? Meer emotionele intelligentie op de werkvloer

Met workshops en keynotes boordevol inzichten uit de filosofie en psychologie bieden we verrassende perspectieven op uitdagingen van nu. Ons unieke, internationale aanbod is een krachtig instrument voor persoonlijke en leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en de ontwikkeling van de organisatiecultuur.

Wij brengen onze workshops in emotionele vaardigheden op drie manieren naar jouw team, bedrijf of organisatie: ons aanbod van 20 workshops in emotionele vaardigheden (2u) geven de mogelijkheid om een op maat-gemaakt programma uit te werken dat past bij de missie van jouw team of organisatie, onze management-serie (workshops van steeds 3u) biedt diepere inzichten en uitdagingen, en onze Keynotes bieden de kans om emotionele intelligentie op de werkvloer te introduceren aan een groter publiek.

Emotionele volwassenheid is belangrijk voor elke toekomstige organisatie. Terwijl technische vaardigheden veranderen en onze maatschappij en economie voortdenderen, blijft het in elke job belangrijk dat mensen samenwerken en hun vaardigheden gebruiken. Door te investeren in de emotionele vaardigheden van al je werknemers kunnen organisaties bouwen aan meer geëngageerde, productievere en goed samenwerkende teams. Veel onderzoeken tonen trouwens dat emotionele intelligentie de sterkste voorspeller is van succes, in welke job dan ook. 

Hoe We Werken

We kunnen onze emotionele vaardigheidstraining op drie verschillende manieren naar uw organisatie brengen: onze 2 uur durende workshops voor emotionele vaardigheden stellen ons in staat om een ​​op maat gemaakt programma te bouwen dat past bij de behoeften van uw organisatie, de Management Serie biedt op maat gemaakte en uitgebreide workshops aan uw senior leiders en onze Keynotes bieden de mogelijkheid om een ​​groot publiek aan te spreken met een inleiding tot emotionele intelligentie op de werkplek.

Waarom Focussen op Emotionele Vaardigheden?

Schrijf je in om nieuws en inzichten voor professionals te ontvangen:

Schrijf je in

Contacteer ons als je wil weten hoe wij kunnen helpen:

Contact