JAARKAART

Voor individuele werknemers en kleinere teams ontwikkelden we de EQ-kaart. Op deze manier kan je zelf je traject uitstippelen binnen het publieke aanbod van The School of Life. De EQ-kaart biedt je vijf dag- en of avondklassen uit onze kalender aan een professioneel kortingstarief van 200€.

Wil je focussen op netwerken, zelfkennis of veerkracht? Navigeer doorheen de thema’s die The School of Life tackelt, en maak je keuze op basis van jouw wensen. Als je het traject van vijf klassen afrondt krijg je een EQ-certificaat van The School of Life.

Hoe ontvang ik mijn jaarkaart?

1. Na je online-aankoop van de jaarkaart print je je 'ticket' uit.

2. Check onze kalender en kies één of meerdere klassen die je wil volgen. Mail of bel ons om je plaatsje in de klas te reserveren, met de melding dat je een jaarkaart hebt.

3. Bij het volgen van je eerste klas ruil je je aankoopbewijs in voor jouw persoonlijke jaarkaart die 1 jaar geldig is, vanaf de datum van aankoop. Wij stempelen je kaart steeds af bij binnenkomst.

N.B.: Met factuur? Graag de facturatiegegevens sturen naar: antwerpen@theschooloflife.com.

Meerdere jaarkaarten aankopen?

Stuur een mail naar antwerpen@theschooloflife.com met je vraag en het juiste aantal en wij zorgen dat de jaarkaarten zo snel mogelijk bezorgd worden, zodat je (met je) hele team van start kan.