Join our kitchen team!

Wie zoeken we?

Een energieke, hartelijke, loyale, creatieve parttimer die samen met onze chef keuken het The School of Life Café laat draaien. Je bent samen verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van het Café (het bereiden en uitserveren van koffies, drankjes, taart, salades, soepen, borrelplanken en kleine hapjes) van wo - zo.

Je hebt je eigen verantwoordelijkheden, maar bent goed op de hoogte van de werkzaamheden van je collega. Je vult elkaar goed aan, en stimuleert elkaar. Dagen van de week wisselen jullie op regelmatige basis en in functie van de werkzaamheden. Indien nodig vervang je je collega, en omgekeerd.

Naast de dagelijkse werking, assisteer je geregeld Special Events die vanuit de keuken worden opgetuigd. Je draait je hand niet om voor het begeleiden van Friends Drinks, Friday Feasts en Conversation Drinks.

Je maakt overtuigend lekkere koffies en verfrissende drankjes, en zorgt met gemak voor lekkere hapjes bij klassen en workshops. Voor, tijdens en na maandelijkse kookklassen zijn jullie het centrale aanspreekpunt voor docent en deelnemers. Valt er wat te organiseren, dan sta je vooraan. Kun je ergens mee helpen, bijspringen en brainstormen, dan doe je dat graag.

In het paviljoen vind je naast ons Café, ook een klaslokaal (het kloppende hart van The School of Life) en een book shop met een fijne selectie. Affiniteit met én kennis over deze twee andere peilers is een pluspunt!

Must

Je hebt horeca ervaring
Je hebt een opgeruimd, zonnig karakter
Je bent georganiseerd
Je werkt graag in een team, maar kan ook alleen je plan trekken
Je bent verantwoordelijk
Je werkt ordelijk
Je communiceert helder
Je bent flexibel en past je graag aan

Pluspunten

Barista opleiding

Stuur je sollicitatie vóór 01/05/2018 met duidelijke foto en relevante cv met contactgegevens naar y.cox@theschooloflife.com .
Enkel door ons gekozen profielen worden gecontacteerd voor een afspraak.

ASSISTENT/VRIJWILLIGER

Wie zoeken wij?

The School of Life Antwerpen zoekt studenten die als vrijwilliger/assistent in een poule werken en af en toe een avondklas of event (meestal van 18.30-22.30u) assisteren en in goede banen leiden. Dit houdt in dat je gastheer/gastvrouw bent, technische assistentie verleent (en met beamer, laptop en geluid kunt werken), de bar bedient (hapjes en drankjes klaarzet en de bar weer netjes achterlaat op het einde van de avond) en goed afsluit als iedereen vertrokken is.

Wie ben jij?

Nieuwsgierig, aardig, sociaal en pro-actief. Je studeert bij voorkeur psychologie, sociologie, literatuur, kunst of filosofie.

Wat bieden wij?

Wij bieden korting in de shop en zoveel klassen, zelf uit te kiezen uit ons programma als je maar wil.

Interesse? Stuur ons een korte motivatiebrief + CV + foto naar antwerpen@theschooloflife.com
NB: reacties per telefoon of een verrassingsbezoek aan de school helpen niet. Wij nemen snel contact op als we een goede match verwachten.

JOBSTUDENT IN HET CAFÉ

Wie zoeken wij?

The School of Life Café & Shop zoekt jobstudenten die op zaterdag en/of zondag willen werken in onze keuken, café en shop. Je bedient in het café en op zonnige dagen op ons terras, je werkt mee in de keuken als er specials en catering-opdrachten zijn, je maakt goede koffies, je pakt graag cadeautjes in en houdt de voorraad van het café en de shop in de gaten.

Wie ben jij?

Vrolijk, gezellig, aardig, gastvrij, een echte 'aanpakker' en altijd net dat beetje meer willen doen. Ervaring met koffie maken en in de horeca werken is een pluspunt.

Wat bieden wij?

Conform leeftijd en ervaring, jobstudentencontract

Interesse? Stuur ons een korte motivatiebrief + CV + foto naar antwerpen@theschooloflife.com
NB: reacties per telefoon of een verrassingsbezoek aan de school helpen niet. Wij nemen snel contact op als we een goede match verwachten.

STAGIAIR(E) PRODUCTIE & MARKETING

(30 uur)

Wie zoeken wij?

The School of Life zoekt een productiestagiair(e) die de productie van events, social media en (business)marketing ondersteunt. Zelfstandig kunnen werken, opdrachten kunnen interpreteren, uitwerken en uitvoeren en interne motivatie zijn belangrijk. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een representatieve uitstraling zijn onmisbaar. Je kent je computerprogramma’s en de do’s en don’ts van Facebook en Instagram, en bent pas klaar met productie-fiches als alles onder controle, geweten en ingevuld is. Verder zie je werk, en steek je graag een helpende hand uit.

Wat ga je doen?

  • (Pre-)productie en ondersteuning van special events en klassen op aanvraag
  • Ondersteuning van social media door bijv. beelden te zoeken en actualiteit en ideeën aan te leveren
  • klussen doen die zich voordoen (boodschappen doen, vrijwilligers ondersteunen of vervangen, emailadressen verzamelen, mailings en flyers verspreiden, bedrijfsbezoeken voorbereiden, opportuniteiten uitwerken, meehelpen in Shop & Café)

Wat is de stagevergoeding?

250 euro per maand, korting in de shop en zoveel klassen als je maar wil.

In welke periode?

Op dit moment zijn onze stageplaatsen ingevuld. Wil je je aanmelden voor de periode februari 2019-juni 2019 of september 2019-december 2019, dan kan dat.

Interesse? Stuur ons een korte motivatiebrief + CV + foto naar antwerpen@theschooloflife.com
NB: reacties per telefoon of een verrassingsbezoek aan de school helpen niet. Wij nemen snel contact op als we een goede match verwachten.