ASSISTENT/VRIJWILLIGER

Wie zoeken wij?

The School of Life Antwerpen zoekt studenten die als vrijwilliger/assistent in een poule werken en af en toe een avondklas of event (meestal van 18.30-22.30u) assisteren en in goede banen leiden. Dit houdt in dat je gastheer/gastvrouw bent, technische assistentie verleent (en met beamer, laptop en geluid kunt werken), de bar bedient (hapjes en drankjes klaarzet en de bar weer netjes achterlaat op het einde van de avond) en goed afsluit als iedereen vertrokken is.

Wie ben jij?

Nieuwsgierig, aardig, sociaal en pro-actief. Je studeert bij voorkeur psychologie, sociologie, literatuur, kunst of filosofie.

Wat bieden wij?

Wij bieden 10% korting in de shop en voor elke geassisteerde klas mag je zelf een klas, workshop of event van onze kalender kiezen en bijwonen.

Interesse? Stuur ons een korte motivatiebrief + CV + foto naar antwerpen@theschooloflife.com
NB: reacties per telefoon of een verrassingsbezoek aan de school helpen niet. Wij nemen snel contact op als we een goede match verwachten.

JOIN OUR KITCHEN TEAM

Wie zoeken wij?

Een energieke, hartelijke, loyale, creatieve collega die de taken van onze keukenheld vanaf 8 januari 2020 overneemt. Je bent verantwoordelijk voor de werking van het Café (het bereiden en serveren van koffies, drankjes, taart, salades, soepen, borrelplanken en kleine hapjes), overdag, van wo-zo.

Naast de dagelijkse werking, assisteer je met enige regelmaat Kitchen Events, zoals bijv. Friends Drinks, Friday Feasts, Conversation Drinks en Dinners.

Je maakt overtuigend lekkere koffies en verfrissende drankjes, en zorgt met gemak voor hapjes bij klassen en workshops. Valt er wat te organiseren, dan sta je vooraan. Kun je ergens mee helpen, bijspringen en brainstormen, dan doe je dat graag.

Je kan leiding geven aan een gemotiveerd team van collega’s en studenten, en plant de nodige uren en werkzaamheden goed in. Je weet wanneer je nodig bent, en wanneer je taken over kunt laten. Je hebt je eigen verantwoordelijkheden, maar bent goed op de hoogte van de werkzaamheden van collega’s die de programmatie van The School of Life, de rest van het paviljoen  en de bookshop laten draaien. Je vult dit team goed aan. Dagen van de week kunnen wisselen, in functie van de werkzaamheden. Indien nodig spring je in.

In het paviljoen vind je naast ons Café, ook een klaslokaal (het kloppende hart van The School of Life) en een bookshop met een fijne selectie. Affiniteit met én kennis over deze twee andere peilers is een must.

Wie ben jij?

 • Je hebt horeca ervaring en kan heerlijk koken
 • Je kan de wisselende drukte van een lunchcafé prima aan
 • Je past je werkzaamheden aan als dit nodig is
 • Je hebt een opgeruimd, zonnig karakter
 • Je bent open en geïnteresseerd in anderen
 • Je bent georganiseerd en werkt up-tempo
 • Je werkt graag in een team, maar kan ook alleen je plan trekken
 • Je bent verantwoordelijk en collegiaal
 • Je werkt ordelijk en stipt (ook wat keukenadministratie betreft)
 • Je communiceert helder en op tijd met collega’s en leveranciers
 • Je bent flexibel en past je graag aan
Pluspunten:
 • Barista opleiding
 • Wonen in (de omgeving van) Antwerpen

Stuur je sollicitatie vóór 01/10/2019 met duidelijke foto en relevante cv met contactgegevens naar y.cox@theschooloflife.com

Enkel door ons gekozen profielen worden gecontacteerd voor een afspraak.

JOBSTUDENT IN HET CAFÉ

Wie zoeken wij?

The School of Life Café & Shop zoekt jobstudenten die op zaterdag en/of zondag willen werken in onze keuken, café en shop. Je bedient in het café en op zonnige dagen op ons terras, je werkt mee in de keuken als er specials en catering-opdrachten zijn, je maakt goede koffies, je pakt graag cadeautjes in en houdt de voorraad van het café en de shop in de gaten.

Wie ben jij?

Vrolijk, gezellig, aardig, gastvrij, een echte 'aanpakker' en altijd net dat beetje meer willen doen. Ervaring met koffie maken en in de horeca werken is een pluspunt.

Wat bieden wij?

Conform leeftijd en ervaring, jobstudentencontract

Interesse? Stuur ons een korte motivatiebrief + CV + foto naar antwerpen@theschooloflife.com
NB: reacties per telefoon of een verrassingsbezoek aan de school helpen niet. Wij nemen snel contact op als we een goede match verwachten.

STAGIAIR(E) PRODUCTIE & MARKETING

(30 uur)

Wie zoeken wij?

The School of Life zoekt een productiestagiair(e) die de productie van events, social media en (business)marketing ondersteunt. Zelfstandig kunnen werken, opdrachten kunnen interpreteren, uitwerken en uitvoeren en interne motivatie zijn belangrijk. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een representatieve uitstraling zijn onmisbaar. Je kent je computerprogramma’s en de do’s en don’ts van Facebook en Instagram, en bent pas klaar met productie-fiches als alles onder controle, geweten en ingevuld is. Verder zie je werk, en steek je graag een helpende hand uit.

Wat ga je doen?

 • (Pre-)productie en ondersteuning van special events en klassen op aanvraag
 • Ondersteuning van social media
 • klussen die zich voordoen (boodschappen doen, vrijwilligers ondersteunen of vervangen, mailadressen verzamelen, mailings en flyers verspreiden, bedrijfsbezoeken voorbereiden, opportuniteiten uitwerken, meehelpen in Shop & Café)

Wat is de stagevergoeding?

250 euro per maand
10% korting in de shop
Je kan de klassen van ons programma  gratis volgen.

In welke periode?

Wil je je aanmelden voor de periode maart 2020 - juni 2020, dan kan dat.

Interesse? Stuur ons een korte motivatiebrief + CV + foto naar antwerpen@theschooloflife.com
NB: reacties per telefoon of een verrassingsbezoek aan de school helpen niet. Wij nemen snel contact op als we een goede match verwachten.