The Art of Giving

'Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love.' - Lao Tze

Wij geloven dat cadeaus bij de diepe noden en wensen van de ontvanger zouden moeten passen, en dat we door iets waardevols te geven ook onze intentie tonen om de levens van onze dierbaren te verbeteren. Laten we deze feestmaand goed voor elkaar zorgen, en elkaar iets geven dat troost, kalmeert en inspireert. Geef cadeaus die perspectief, liefde en vriendschap bieden.

Wij staan klaar om jou te helpen bij het vinden van perfect passende, attente geschenken voor al je nieuwsgierige familieleden en vrienden.

Elke zondag in december kan je bij ons terecht voor:

  • een personal shopper die je helpt bij het zoeken naar je ideale kerstcadeaus
  • inpakservice
  • een heerlijke tas thee (onze eigen melange, samengesteld door Cook&Boon) of een glas huisgemaakte glühwein
  • 10% korting op al onze klassen, intensives en events
  • 10% korting op geselecteerde items en pakketten, te vinden op de cadeautafel en in de shop

Hoe overleef je de cadeaumaand?

Een paar tips voor de  betere cadeaus

Passend bij hun humeur

Hoe voelen ze zich? Uitgeput en overvraagd – of juist energiek en gebrand op het ontdekken van nieuwe dingen? Kies iets dat verlicht of inspireert.

-          Ontdek

Een betere zelf

Wie zouden ze willen zijn? Help hen om voorbij het hier-en-nu te kijken met cadeaus die nieuwe ideeën geven en hun verlangens en dromen te realiseren.

-          Ontdek

Wijze woorden

De grootste denkers uit de geschiedenis verschaffen ons blijvende inzichten waar we wat aan hebben in ons dagelijks leven. Geef een klassieker die ze voor altijd willen bijhouden en herlezen.

-          Ontdek onze special events en eversellers

Outside the box-geschenken

Rond sommige cadeaus past geen strik. Maar een ervaring cadeau krijgen kan je leven veranderen. Het geeft nieuwe inzichten, vaardigheden en perspectieven, én je ontmoet ook nog eens nieuwe mensen.

-          Ontdek onze klassen intensives

De gedachte die telt

Vergeet niet te vertellen waarom je een bepaald cadeau hebt gekozen. We zijn niet zo scheutig met woorden, maar een handgeschreven kaartje kan een wereld van verschil betekenen.

-          Lees ‘on gratitude’

 

Koop je tickets voor
The Art of Giving

gratis

wat:
Alle