Hoe Kun Je Beter Communiceren?

Hoe sterker de communicatievaardigheden van een team, hoe beter de resultaten. Uit onderzoek blijkt dat mensen die efficiënt communiceren 32% meer kans hebben om hun doel te bereiken. Dat is zeker belangrijk als het om grote projecten of veranderingen gaat. Daarom is het goed om te weten wanneer we een lastige maar belangrijke boodschap best overbrengen, maar ook waarom helderheid, geduld en respect zo belangrijk zijn.

In deze twee uur durende workshop

  • leren we hoe vooroordelen een obstakel kunnen vormen en proberen we te achterhalen of we effectief communiceren.
  • leren we hoe we anderen op een goede manier kunnen ‘onderwijzen’ en nieuwe informatie kunnen geven zonder dat er emotionele barrières ontstaan en er weerstand opborrelt. oefenen we hoe we zelf kunnen ‘leren’ van anderen door te ontleden wat ze ons proberen bij te brengen.
  • leren we beter communiceren door te achterhalen wat anderen denken over onze maniertjes, onze toon en onze algehele indruk als we effectief aan het woord zijn. voorhand kunnen herkennen

Programma 

09.30 Aanvang online workshop
11.30 Einde online workshop

Online ZOOM

Voor onze online workshops, klassen en events gebruiken we de gebruiksvriendelijke video-software ZOOM. Als je je inschrijft, ontvang je van ons vlak voor aanvang van de klas, workshop of het event een Zoom-link waarmee je kunt deelnemen en alle nodige informatie.

"We have two ears and one mouth so that we can listen twice as much as we speak"

Epictetus

Koop je tickets voor
Hoe Kun Je Beter Communiceren?

Friends €115,00 | Standaard €125,00 (plus fees)

wat:
Online Workshop