Hoe Blijf Je Kalm?

Kalmte heeft een natuurlijke en diepe aantrekkingskracht. Bijna iedereen verlangt ernaar om geduldiger, onbezorgd en op  z’n gemak te ziijn. Om met humor leuk te reageren op de tegenslagen en irritaties van het dagelijkse leven. Maar als kalmte een oceaan zou zijn, dan zitten de meeste van ons nog ergens in het ondiepe.

In Hoe Blijf Je Kalm?

leren we de kunst om sereen te reageren op momenten van emotionele turbulentie. Het stelt voor dat:

  • de meeste zaken waar we boos om worden nooit zomaar of onbelangrijk zijn
  • de meeste dingen waar we ons zorgen om maken misschien onbekende maar wel belangrijke signalen zijn voor wat we missen in ons leven
  • we onze zorgen of razernij niet zouden moeten ontkennen of onverschillig laten, maar juist grondig en handig moeten leren interpreteren

De Docenten

Sophie Slabbinck is gepassioneerd door talent en groei. Ze voelt zich thuis op de grens tussen droom en realiteit, tussen kunst en ratio. Als juriste en MBA helpt zij ondernemers en creatievelingen hun visie realiseren. Zo werkte ze op de strategische groei van bedrijven zoals Prada, Pierre Marcoloni, Le Pain Quotidien en Dierendonck. In 2014 begon Sophie aan een opleiding Integratieve Psychotherapie. Sindsdien coacht ze ook kinderen en volwassenen.

of 

Nele Eyckerman is docent en psychotherapeut met een breed spectrum aan interesses, gespecialiseerd in observatie en mentalisatie. Ze heeft een privé-praktijk waar ze op een integratieve manier werkt met volwassenen en kinderen die op zoek zijn naar zichzelf en de anderen. Binnen deze therapie is vooral de zoektocht naar evenwicht in het Nu, binnen een tevreden en gezond leven, een prioriteit. Nele geeft graag klassen over onderwerpen die mensen uitdagen en aanmoedigen tot groei en solidariteit.

Programma avond

18.30 Sessie opent
18.45 On-boarding/ Ice-breaker
19.00 Begin online workshop
21.00 Einde online workshop

Online ZOOM

Voor onze online workshops, klassen en events gebruiken we de gebruiksvriendelijke video-software ZOOM. Als je je inschrijft, ontvang je van ons vlak voor aanvang van de klas, workshop of het event een Zoom-link waarmee je kunt deelnemen en alle nodige informatie.

Koop je tickets voor
Hoe Blijf Je Kalm?

Friends €36,50 | Standaard €46,50 (plus fees)

wat:
Online Klas
wanneer en waar:
  • wo 7 okt 2020 18.30 - 21.00