Boost Je Zelfvertrouwen

Het verschil tussen falen en succes hangt vaak af van een beschamend kleine en ontwijkende karaktertrek waar je op gewone scholen geen les in krijgt, nl. zelfvertrouwen.

We spenderen ongelofelijk veel tijd om ons zelfvertrouwen op te krikken in kleine professionele deelgebieden, terwijl we onze oeroude behoefte aan allerlei soorten zelfvertrouwen over het hoofd zien. Jammer, want een grote variëteit aan zelfvertrouwen helpt ons enorm, zowel professioneel als persoonlijk.

We hebben vaak een gebrek aan zelfvertrouwen omdat we klaarblijkelijk denken dat het hebben ervan een bizar soort talent is wat er nu eenmaal is of niet. We geloven dat het niveau van zelfvertrouwen dat iemand heeft, zo ongeveer bij de geboorte is meegegeven. Deze klas toont overduidelijk dat dit niet het geval is. Zelfvertrouwen is geen cadeau van bovenaf, maar een vaardigheid die prima aangeleerd kan worden. Het is een vaardigheid, vastgeklonken aan onze ideeën over de wereld om ons heen en de plaats die wij innemen.

Boost Je Je Zelfvertrouwen leert ons

  • hoe we het zogenoemde bedrieger-syndroom kunnen overwinnen
  • hoe je verlegenheid de baas kunt om je plannen te realiseren
  • hoe je de erfenis van kinderlijke timiditeit kunt ontgroeien
  • hoe we vertrouwen kunnen houden in onze eigen kracht

We vertrekken met een hoofd vol bruikbare en aantrekkelijke ideeën over zelfvertrouwen, zodat we kunnen ontsnappen aan dat vervelende gevoel van buitensporige twijfel en toegeeflijkheid. Na deze klas ben je geschoold in zelfvertrouwen.

De Docenten

Sophie Slabbinck is gepassioneerd door talent en groei. Ze voelt zich thuis op de grens tussen droom en realiteit, tussen kunst en ratio. Als juriste en MBA helpt zij ondernemers en creatievelingen hun visie realiseren. Zo werkte ze op de strategische groei van bedrijven zoals Prada, Pierre Marcoloni, Le Pain Quotidien en Dierendonck. In 2014 begon Sophie aan een opleiding Integratieve Psychotherapie. Sindsdien coacht ze ook kinderen en volwassenen.

of

Cynthia Ghysels is life planner en business coach. Ze gelooft dat je door aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling een verschil kunt maken in je eigen leven en dat van anderen. Haar passie voor persoonlijke ontwikkeling gaat helemaal terug tot haar jeugdjaren, waarin ze op haar 17e Belgisch kampioen kogelstoten werd. Na haar studie rechten bouwde ze een mooie carrière uit, waarin ze leerde dat inzicht in jezelf leidt naar sterk leiderschap. Inmiddels runt ze een eigen bedrijf en ontwikkelde ze een methode om te ontdekken hoe je jouw eigen leven zinvol kan invullen en hoe je hierbij de juiste keuzes maakt, praktisch en concreet toepasbaar voor ondernemers, topsporters, bedrijven en hun leiders, op zoek naar persoonlijke groei en zakelijke effectiviteit.

Programma avond

18.30 Sessie opent
18.45 On-boarding/ Ice-breaker
19.00 Begin online workshop
21.00 Einde online workshop

Online ZOOM

Voor onze online workshops, klassen en events gebruiken we de gebruiksvriendelijke video-software ZOOM. Als je je inschrijft, ontvang je van ons vlak voor aanvang van de klas, workshop of het event een Zoom-link waarmee je kunt deelnemen en alle nodige informatie.

Koop je tickets voor
Boost Je Zelfvertrouwen

Friends €36,50 | Standaard €46,50 (plus fees)

wat:
Online Klas
wanneer en waar:
  • do 8 okt 2020 18.30 - 21.00