Na Falen Weer Opstaan

Falen is een kunst en misschien wel één van de belangrijkste die we ons eigen kunnen maken.

15 oktober
Ontwikkel Je Zelfkennis

Alleen wanneer je jezelf juist kent, kan je betrouwbare beslissingen nemen.

17 oktober
Hoe Vind Je De Liefde?

Een partner kiezen is de moeilijkste beslissing die we ooit moeten nemen. Wat als emoties en intuïtie alles is waar we op af kunnen gaan? Hoe maken we ooit de juiste keuze?

De Kracht Van Kleren (of je nu van mode houdt of niet)

Deze klas gaat over onze garderobe en de veelzijdigheid van de keuzes die we elke dag weer maken wanneer we ons aan- of omkleden. Want kleren zijn nooit gewoon, nou ja, kleren.

7 oktober
Hoe Blijf Je Kalm?

Leer om geduldig, onbezorgd en kalm te blijven, ook als het leven een warboel is van tegenslagen en irritaties.

8 oktober
Boost Je Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is geen cadeau van bovenaf, maar een vaardigheid die prima aangeleerd kan worden.

10 oktober
Vergroot Je Sociale Vaardigheden

Weten hoe je het meeste haalt uit je relatie met vrienden, collega’s en vreemden is fundamenteel voor een fijn en gelukkig leven.

20 oktober
Vind Werk Dat Bij Je Past

Een toolkit voor het vinden van een baan die voldoet aan zowel je emotionele als je materiële behoeften.

21 oktober
Blijven of Weggaan

Dit is een klas die je helpt bij de aartsmoeilijke beslissing om te blijven werken aan een relatie, of, om ermee te stoppen.

31 oktober
Wat Is Een Zinvol Leven?

Deze klas toont aan dat het najagen van een betekenisvol leven niet langer een donquichotachtige onmogelijkheid is, maar iets is waar we allemaal in kunnen slagen.

digitale workshops

De komende dagen en weken zullen veel bedrijven zich als een razende moeten aanpassen aan een nieuwe realiteit, en niet alleen omdat sommige werknemers en teams nog verspreid over de hele wereld (vast)zitten, maar omdat we ook hier allemaal in hetzelfde schuitje zitten; geïsoleerd en thuis werkend. Met nog geen enkele zekerheid in zicht wanneer we weer op een redelijke manier tot een nieuwe orde kunnen overgaan.

In deze moeilijke tijd hebben werknemers nog meer dan anders nood aan emotionele vaardigheden. Zodat ze zich beter kunnen aanpassen aan een nieuwe manier van werken. Om helder en effectief te blijven communiceren. Om werk gedaan te krijgen en ontspannen aan de slag te blijven. Nieuwe noodzakelijke plannen te kunnen verwerken. Elkaar te kunnen steunen en te motiveren. En om deze periode sereen en met veerkracht door te komen.

Onze virtuele workshops geven teams (van 6 tot 20 deelnemers) de mogelijkheid om deze vaardigheden samen aan te leren, waar ook ter wereld. Online gegeven, zijn deze aangepaste workshops, even interactief en van grote waarde als onze standaard professionele workshops. Elke deelnemer neemt live deel aan de workshop, via het Zoom platform, gegeven door onze eigen ervaren faculteit. Je kunt vragen stellen door je hand op te steken, je eigen opdrachten maken op virtuele schrijfborden en in kleine groepjes met elkaar werken. Alles wat je nodig hebt is een laptop en een goede internetaansluiting. Het interactieve karakter en de groepsopdrachten bieden zo dezelfde intieme, leuke en effectieve ervaring als onze standaard klassen en workshops.