Zo Blijft De Liefde Duren

Wij van The School of Life denken niet dat het onvermijdelijk is dat liefde na een lange tijd nu eenmaal vervaagt en vermindert. Is het wel het geval, dan denken wij dat er niet met genoeg wijsheid en aandacht voor de liefde is gezorgd.

In de klas Zo Blijft De Liefde Duren

bieden we je zeven belangrijke vaardigheden die essentieel zijn voor duurzame relaties. We leren:

  • hoe we beter kunnen communiceren, onderwijzen en leren
  • hoe we kunnen stoppen met pruilen en mokken
  • hoe we anderen dichtbij kunnen laten komen
  • ons eigen gevoel over liefde en van jezelf houden niet alleen kennen maar ook begrijpen
  • vergeven en vergeven worden
  • hoe we met humor makkelijker door ruzie en conflicten kunnen slalommen
  • omgaan met seksuele verschillen en vreemde verlangens

Deze klas stelt dat we de liefde soms te snel opgeven. Het einde van de liefde is niet altijd onvermijdelijk, en zelfs hopeloze situaties kunnen opgelost raken. We worden geïntroduceerd in het idee dat liefde niet alleen een emotie is, maar ook een vaardigheid die met veel succes aangeleerd en in de praktijk ingezet kan worden.

DE DOCENT

Cynthia Ghysels is life planner en business coach. Ze gelooft dat je door aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling een verschil kunt maken in je eigen leven en dat van anderen. Haar passie voor persoonlijke ontwikkeling gaat helemaal terug tot haar jeugdjaren, waarin ze op haar 17e Belgisch kampioen kogelstoten werd. Na haar studie rechten bouwde ze een mooie carrière uit, waarin ze leerde dat inzicht in jezelf leidt naar sterk leiderschap. Inmiddels runt ze een eigen bedrijf en ontwikkelde ze een methode om te ontdekken hoe je jouw eigen leven zinvol kan invullen en hoe je hierbij de juiste keuzes maakt, praktisch en concreet toepasbaar voor ondernemers, topsporters, bedrijven en hun leiders, op zoek naar persoonlijke groei en zakelijke effectiviteit.

Programma 

18.30 Welkom & kennismaking
19.00 Begin van de klas
20.00 Pauze
21.30 Einde van de klas  

Locatie

The School of Life Antwerpen
Munthof, Muntstraat 2
B-2000 Antwerpen  

Ons Café

Wie niet kan denken op een hongerige maag, kan vóór de klas in ons café genieten van een heerlijke dagschotel of een gezonde snack.

Koop je tickets voor
Zo Blijft De Liefde Duren

€46,50

wat:
Klas
wanneer en waar:
  • Wed 9 Oct 2019 18.30 - 21.30
  • Thu 12 Dec 2019 18.30 - 21.30